Αποκάλυψη του νέου Audi RS Q3 performance με 367 ίππους

Το νέο Audi RS Q3 performance παρέχει εκρηκτικές επιδόσεις και ακόμη πιο σπορ εμφάνιση.
Με μια κίνηση-έκπληξη, η Audi αποκάλυψε σήμερα το νέο Audi RS Q3 performance, με αναβαθμισμένη ισχύ 367 ίππων, 0-100 χλμ./ώρα σε 4,4 δλ. και τελική ταχύτητα 270 χλμ./ώρα.

Για το 0-100 χλμ./ώρα, το νέο Audi RS Q3 performance
απαιτεί μόνο 4,4 δευτερόλεπτα.
Η νέα έκδοση «performance» του κορυφαίου Audi Q3 διαθέτει μια αναβαθμισμένη έκδοση του 2,5λιτρου 5κύλινδρου turbo βενζινοκινητήρα του RS Q3, ο οποίος ύστερα από βελτιώσεις στη ψύξη του κινητήρα και την αντλία καυσίμου, έρχεται για να προσφέρει 27 παραπάνω ίππους ισχύος (367 συνολικά) και 15 παραπάνω Nm ροπής (463 Nm).

H σχεδίαση του αμαξώματος έχει ενισχυθεί με περαιτέρω
αεροδυναμικά βοηθήματα και μεγαλύτερα φρένα.
Η βελτίωση αυτή προσδίδει στο νέο Audi RS Q3 performance γρηγορότερο κατά 0,4 δλ. 0-100 χλμ./ώρα, το οποίο απαιτεί πλέον 4,4 δλ., ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 270 χλμ./ώρα.

Εκτός τώρα από το πεδίο του κινητήρα, το νέο κορυφαίο Audi Q3 έρχεται με ένα επαναρυθμισμένο για πιο σπορ λειτουργία 7άρι S tronic κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, με αυτόματη ή manual λειτουργία.

Το αμάξωμά του διαθέτει επίσης αρκετές βελτιώσεις, με τον εμπρόσθιο προφυλακτήρα να αποκτά μεγάλες εισαγωγές και τον πίσω προφυλακτήρα να εφοδιάζεται με μεγαλύτερο διαχύτη, με πιο ευδιάκριτη απόληξη εξάτμισης.

Σε ό,τι αφορά τέλος στους χρόνους λανσαρίσματός του, το νέο Audi RS Q3 performance θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης στις αρχές Μαρτίου, με την Audi να έχει θέσει ήδη την τιμή του στα 61.000 ευρώ.
TAG