Η Renault παρουσιάζει δύο νέες πρωτότυπες εκδόσεις του μικρού SUV Kwid

Το νέο Renault Kwid Racer αποτελεί μια σπουδή για μια σπορ αγωνιστική έκδοση του μικρού γαλλικού SUV.
Στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Νέου Δελχί η Renault παρουσίασε σε πρωτότυπη μορφή δύο νέες εκδόσεις εντελώς διαφορετικού χαρακτήρα του μικρού της SUV που ονομάζεται «Kwid».

Το Renault Kwid Climber απευθύνεται στους λάτρεις
του off road και της περιπέτειας.
Η πρώτη νέα έκδοση του Renault Kwid είναι το Kwid Racer και τονίζει τη σπορ υπόσταση του μοντέλου, προσφέροντας ένα πιο δυναμικό αμάξωμα με αεροδυναμικά βοηθήματα και τροχούς 18 ιντσών με χαμηλοπρόφιλα ελαστικά.

Στο εσωτερικό, το Kwid Racer διαθέτει μπάκετ καθίσματα, αγωνιστικές ζώνες 4 σημείων, roll cage, αλλά και άφθονο αλκαντάρα, αλουμίνιο και ελαφριά ανθρακονήματα.

Το δεύτερο νέο Renault Kwid είναι το Kwid Climber, το οποίο προσανατολίζεται για εκτός δρόμου χρήση, έχοντας μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος, προστατευτικές ποδιές, ενισχυμένους θόλους τροχών, αλλά και διχρωμία στο αμάξωμα.

Εκτός τέλος των δύο νέων του εκδόσεων, το Kwid παραγωγής θα λάβει και έναν καινούργιο 1.000άρη SCe κινητήρα, ο οποίος θα συνδυαστεί με το αυτοματοποιημένο κιβώτιο Easy-R της Renault με 5 σχέσεις. Προς το παρόν η Renault δεν ανακοινώνει τα χαρακτηριστικά του κινητήρα.
TAG