Η Bentley ετοιμάζει κουπέ έκδοση του νέου της SUV Bentayga

Η νέα Bentley Bentayga θα αποκτήσει σύντομα και μια κουπέ έκδοση, με πιο σπορ στοιχεία και διαφορετικό design.
Με επίσημες δηλώσεις του Προέδρου της Bentley Wolfgang Duerheimer, επιβεβαιώθηκε ότι το πρώτο SUV στην ιστορία της βρετανικής φίρμας, η νέα Bentayga, σύντομα θα πλαισιωθεί και από μια κουπέ έκδοση!

Η νέα κουπέ Bentayga θα επηρεαστεί σχεδιαστικά και από
 το περσινό πρωτότυπο Bentley EXP 10 Speed 6.
Η νέα έκδοση αμαξώματος της Bentley Bentayga θα έχει ένα πιο σπορ look και για πρώτη φορά επίσης στην ιστορία, θα απευθυνθεί σε ένα διαφορετικό, πιο σπορτίφ κοινό.

Παρότι το τελικό design του νέου μοντέλου παραμένει κρυφό, ο Πρόεδρος της Bentley αποκάλυψε ότι η κουπέ Bentayga θα συνδυάσει τις γραμμές του βρετανικού υπέρ-πολυτελούς SUV, με αυτές του πρωτότυπου EXP 10 Speed 6 της περσινής Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Με το νέο της δημιούργημα, η Bentley θα στοχεύσει απέναντι στις αντίστοιχες δημιουργίες των Maserati, Rolls-Royce και Lamborghini, που αναμένονται μέσα στα επόμενα 2 με 3 χρόνια, για να κορυφώσουν τον SUV ανταγωνισμό στην κορυφαία κατηγορία αυτοκινήτων.

Αλλά και από πλευράς παραγωγής, η κουπέ Bentley Bentayga θα βοηθήσει τη βρετανική εταιρεία να εξαργυρώσει την επένδυση ύψους 1 δισ. δολαρίων που έχει γίνει στο εργοστάσιο του Κριού στη Μεγάλη Βρετανία, για να παραχθεί η Bentayga.
TAG