Η Citroen παρουσιάζει το ποπ πρωτότυπο SpaceTourer Hyphen

Με μοδάτη εμφάνιση και χαρακτηριστικά εκτός δρόμου έρχεται το νέο πρωτότυπο SpaceTourer Hyphen της Citroen.
Σε συνεργασία με το ποπ συγκρότημα «Hyphen Hyphen», η Citroen δημιούργησε το ομώνυμο πρωτότυπο του νέου της μεγάλου MPV SpaceTourer, που θα μας δείξει στην ερχόμενη Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης στις αρχές Μαρτίου.

Στο εσωτερικό την παράσταση κλέβουν οι ανοιχτόχρωμες
επενδύσεις, που δημιουργούν μια πολύ φάνκι εικόνα.
Το πρωτότυπο της Citroen διακρίνεται για την τονισμένη εξωτερική του εμφάνιση, με τα μαύρα περιμετρικά προστατευτικά, τη σχεδίαση των προφυλακτήρων και την αυξημένη απόσταση από το έδαφος, να του δίνουν και μια πιο «περιπετειώδη» εικόνα.

Στο εσωτερικό του, το SpaceTourer Hyphen ξεχωρίζει για τους έντονους χρωματισμούς του και το γενικότερο φάνκι του design, που το συνδυάζει με μεγάλη ηλιοροφή και νέα πατάκια.

Για την κίνησή του, το γαλλικό πρωτότυπο διαθέτει έναν BlueHDi diesel κινητήρα 2,0 λίτρων με 150 ίππους, ο οποίος συνδυάζεται με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο και αυτόματη τετρακίνηση, δείχνοντάς μας την πρόθεση της Citroen να μας παρουσιάζει σύντομα μια 4X4 έκδοση του SpaceTourer.

Περαιτέρω στοιχεία για το πρωτότυπο θα γνωρίζουμε σε κάθε περίπτωση μετά την πρώτη του αποκάλυψη στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης στις αρχές Μαρτίου.
TAG