Νέα Chrysler 200S και 300S Alloy με περισσότερο... μέταλλο!

Ακόμη πιο πολυτελές και εντυπωσιακό καθιστά το Chrysler 300S η νέα έκδοση Alloy Edition.
Η Chrysler παρουσίασε τις νέες εκδόσεις Alloy Edition των σεντάν 200S και 300S, οι οποίες περιλαμβάνουν αισθητικές βελτιώσεις και διαφορετικούς χρωματισμούς, που τονίζουν την παρουσία τους.

Η έκδοση Alloy Edition τονίζει την εξωτερική εικόνα και του
μικρότερου σεντάν Chrysler 200S.
Ξεκινώντας με το μικρότερο 200S Alloy, η Chrysler έχει προσθέσει το ειδικό χρώμα σκούρο καφέ στο αμάξωμα, ενώ στην εμπρόσθια γρίλια και προφυλακτήρα, αλλά και στις πίσω εξατμίσεις, υπάρχουν επενδύσεις τιτανίου. Όμορφες είναι και οι 19άρες ζάντες αλουμινίου.

Στο εσωτερικό τονίζεται η πολυτέλεια του μοντέλου, με ταπετσαρία που συνδυάζει μαύρο ύφασμα με δέρμα ή είναι πλήρως δερμάτινη, με μοναδικές καφέ ραφές και «S» λογότυπα. Και εδώ υπάρχουν επενδύσεις τιτανίου σε συνδυασμό με μαύρη λάκα.
Περισσότερη πολυτέλεια και για το εσωτερικό
του νέου Chrysler 300S Alloy Edition.

Στην περίπτωση του μεγαλύτερου Chrysler 300S Alloy, το αμάξωμα έρχεται με το ίδιο, ειδικής επίστρωσης καφέ χρώμα, ενώ υπάρχουν επίσης επενδύσεις τιτανίου και νέες ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών (19 ιντσών στο 4Χ4).

Εσωτερικά, συναντούμε σαλόνι με μαύρο δέρμα νάπα και καφέ ραφές με «S» λογότυπα, αλλά και επενδύσεις τιτανίου και μαύρης λάκα.

Βελτιώσεις υπάρχουν και στην ανάρτηση αφού τα δύο μοντέλα διαθέτουν σπορ ρυθμίσεις, ενώ το Chrysler 200S Alloy έχει και το εξωτερικό πακέτο αναβάθμισης της Mopar, με το 300S Alloy να φέρει και πιο σπορ υποβοήθηση τιμονιού.
TAG