Φουτουριστική σχεδιαστική σπουδή για ένα μελλοντικό μονοθέσιο Ferrari στο Λε Μαν!

Το εντυπωσιακό πρωτότυπο Piero T2 LM, μας δείχνει το πως μπορεί να είναι μια μελλοντική αγωνιστική Ferrari για το Λε Μαν.
Δημιούργημα του Αμερικανού σχεδιαστή Marcello Raeli, το πρωτότυπο Piero T2 LM αποτελεί μια σχεδιαστική σπουδή για ένα μελλοντικό μονοθέσιο της Ferrari στο Λε Μαν, με άκρως εντυπωσιακή παρουσία.

Δημιούργημα του Αμερικανού σχεδιαστή Marcello Raeli, το
πρωτότυπο κλέβει τις εντυπώσεις με την εικόνα του.
Το πρωτότυπο μονοθέσιο του σχεδιαστή έχει εμπνευστεί από τις αγωνιστικές Ferrari του παρελθόντος, συνδυάζοντας τις γραμμές τους με προηγμένα αεροδυναμικά στοιχεία του σήμερα.

Το εμπρόσθιο μέρος χαρακτηρίζεται από τη σφηνοειδή του σχεδίαση, με μικρά σε μέγεθος φωτιστικά σώματα που ακουμπούν πάνω στους θόλους των τροχών, αλλά και ένα ευδιάκριτο σπλίττερ στο κάτω μέρος.

Άκρως αεροδυναμικές γραμμές και έντονα επιθετικό
πίσω μέρος για το πρωτότυπο.
Στα πλαϊνά, διακρίνονται τα πλατιά σπόιλερ και η καμπυλόγραμμη καμπίνα, ενώ πίσω, την παράσταση κλέβουν οι διπλές ανεξάρτητες αεροτομές, στα πρότυπα αυτών της αγωνιστικής Ferrari FXX K.

H δημιουργία του Αμερικανού σχεδιαστή ολοκληρώνεται με τα τρία αεροδυναμικά βοηθήματα αντί για διαχύτη στο πίσω μέρος, που επιτρέπουν στην Piero T2 LM να διατηρεί την πρόσφυσή της στην άσφαλτο.

Σε ό,τι αφορά τέλος στο εάν υπάρχουν πιθανότητες να μπει στην παραγωγή, το πρωτότυπο του κ. Raeli αποτελεί απλά μια σχεδιαστική σπουδή, την οποία, κατά τη γνώμη μας, θα πρέπει να λάβει σοβαρά υπ' όψιν της η Ferrari οπότε αποφασίσει να επιστρέψει στο Λε Μαν.
TAG