Έκτακτο: Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες του νέου μικρού crossover της Toyota!

Με δυναμικές και πολύ μοντέρνες γραμμές, το νέο C-HR είναι το ολοκαίνουργιο crossover της Toyota.
Διέρρευσαν μόλις πριν λίγα λεπτά στο διαδίκτυο οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Toyota C-HR, του μικρού crossover που ετοιμάζεται να μας παρουσιάσει η ιαπωνική μάρκα στην Έκθεση της Γενεύης της Τρίτης, με εμφάνιση η οποία δείχνει άκρως ενδιαφέρουσα!

Στο πλάι, ξεχωρίζει η σχεδίαση των πίσω θυρών και
η τοποθέτηση των χειρολαβών ψηλά στις πίσω πόρτες.
Το νέο Toyota C-HR είναι ένα από τα πιο σημαντικά λανσαρίσματα της φετινής χρονιάς, αφού με το μοντέλο αυτό, ο ιαπωνικός γίγαντας θα προσπαθήσει να κυριαρχήσει στην πλέον αναπτυσσόμενη κατηγορία των compact (μικρών) crossover.

Το αυτοκίνητο, βασίζεται πάνω στο ομώνυμο πρωτότυπο που μας είχε δείξει η μάρκα το 2014 και σήμερα, η μόλις πριν λίγα λεπτά διαρροή των φωτογραφιών του, μας αποκαλύπτει ότι η Toyota μένει πιστή στις άκρως ενδιαφέρουσες γραμμές του concept μοντέλου.

Έτσι, το νέο Toyota C-HR αποκτά ένα αμάξωμα με αρκετές ακμές και γωνίες, που επιπλέον δεν στερείται δυναμισμού. Εμπρός, ξεχωρίζουμε τα μεγάλα φωτιστικά που πέφτουν πάνω στο λογότυπο της μάρκας, ενώ ακριβώς από κάτω συναντούμε έναν προφυλακτήρα με γλυπτά σχήματα και μεγάλη εισαγωγή.

Στο πίσω μέρος του Toyota C-HR, την παράσταση κλέβουν
τα φωτιστικά, που εξέρχονται του αμαξώματος.
Από το πλάι, το C-HR διακρίνεται για τα μαύρα προστατευτικά στο κάτω τμήμα του αμαξώματός του, αλλά και τη διαφορετικού χρωματισμού οροφή. Εντύπωση προκαλούν και οι πίσω χειρολαβές των θυρών, που είναι τοποθετημένες ψηλά, πίσω από το τζάμι.

Σε ό,τι αφορά στο πίσω τμήμα, εδώ μεγάλοι πρωταγωνιστές είναι αν μη τι άλλο τα τρισδιάστατα φωτιστικά σώματα και η ευδιάκριτη αεροτομή σε συνέχεια του τελειώματος της οροφής.

Πέρα από την εμφάνιση, με βάση τα όσα γνωρίζουμε σήμερα, το νέο Toyota C-HR που θα δούμε στη χώρα μας το 2017, θα βασιστεί πάνω στη νέα πλατφόρμα TNGA της Toyota, η οποία ντεμπούταρε στο καινούργιο Prius.

Στα μηχανικά του τμήματα, το C-HR δεν αποκλείεται να έχει μόνο υβριδική έκδοση, με κινητήρα βενζίνης και ηλεκτροκινητήρα, ωστόσο θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την αποκάλυψή του την Τρίτη στη Γενεύη, για να μάθουμε περισσότερα για τα πλήρη στοιχεία του.

Πηγή: Carscoops
TAG