Η BMW βάζει στην παραγωγή το 2018 το κάμπριο i8!

Σε 2 χρόνια από σήμερα θα υποδεχτούμε το 3ο μέλος των BMW i μοντέλων, το οποίο θα είναι το εικονιζόμενο i8 Spyder.
Επιβεβαιώθηκε και επίσημα η επικείμενη άφιξη του νέου BMW i8 Spyder σε δύο περίπου χρόνια από σήμερα, κατά τη διάρκεια της μεγάλης συνέντευξης τύπου που διοργάνωσε η BMW στο Μόναχο, για την παρουσίαση της νέας στρατηγικής NUMBER ONE > Next.

Το νέο κάμπριο BMW i8 θα βασιστεί πάνω
στο πρωτότυπο i8 Spyder του 2012.
Η νέα στρατηγική της BMW θα κινηθεί κυρίως στους άξονες της τεχνολογικής εξέλιξης όλου του BMW Group, φέρνοντάς μας πολλά νέα στο πεδίο της συνδεσιμότητας, της αυτόνομης οδήγησης, αλλά και σε αυτό των ηλεκτρικών οχημάτων.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, αναμένουμε την περαιτέρω εξέλιξη και εξάπλωση των BMW i μοντέλων, με το νέο i8 Spyder, την κάμπριο έκδοση του BMW i8, να αναμένεται στην αγορά το 2018.

Το αυτοκίνητο, θα βασιστεί πάνω στο ομώνυμο πρωτότυπο της Έκθεσης Αυτοκινήτου του Πεκίνο του 2012, αν και η BMW προς το παρόν δεν δίνει στη δημοσιότητα καμία περαιτέρω πληροφορία για αυτό.

Εκτός τώρα του BMW i8 Spyder, η BMW μέσα στα επόμενα χρόνια θα μας φέρει επιπλέον 6 νέα ηλεκτρικά και υβριδικά μοντέλα, μεταξύ των οποίων το ανανεωμένο BMW i3 που γράψαμε χθες, αλλά και περαιτέρω υβριδικές plug-in εκδόσεις. Μια από αυτές θα είναι και το πρώτο υβριδικό Mini της ιστορίας.

Αρκετές τέλος θα είναι οι εξελίξεις και στο πεδίο των οχημάτων με κυψέλες καυσίμου υδρογόνου, με την εταιρεία να δηλώνει ότι τα τωρινά της δοκιμαστικά μοντέλα είναι ήδη σε θέση να προσφέρουν αυτονομία κίνησης που φθάνει τα 700 χλμ.
TAG