Περιπολικό Mercedes-AMG GLE 63 S Coupe με 584 άλογα!

Σε μια μάλλον περίεργη επιλογή, η τροχαία εθνικών οδών της Victoria στην Αυστραλία εντάσσεο στο στόλο των περιπολικών της τη νέα Mercedes-AMG GLE 63 S Coupe, η οποία υπόσχεται να συμβάλει τα μέγιστα στις κατά τόπους καταδιώξεις.

Το νέο περιπολικό της Αυστραλιανής τροχαίας έχει δανειστεί για 12 μήνες χωρίς καμία χρέωση από την τοπική Mercedes και ήδη, λόγω του ξεχωριστού του χαρακτήρα, έχει συγκεντρώσει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας, αφού θα παρουσιαστεί και επίσημα στα πλαίσια του Αυστραλιανού Γκραν Πρι που διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο. 

Στα χαρακτηριστικά του, διακρίνονται οι απαραίτητοι μπλε και κίτρινοι χρωματισμοί του αμαξώματος, αλλά και όλα τα απαραίτητα φώτα, φάροι, σειρήνες και γενικότερα ο εξοπλισμός, που οφείλει να έχει ένα σύγχρονο περιπολικό.

Ωστόσο αυτό που έχει περισσότερο ενδιαφέρον κρύβεται κάτω από το καπό του και δεν είναι κάτι άλλο πέρα από τον θηριώδη V8 biturbo βενζινοκινητήρα των 5,5 λίτρων της AMG, ο οποίος προσφέρει 584 άλογα ισχύος και 760 Nm ροπής. Οι επιδόσεις είναι φυσικά εκρηκτικές (0-100 χλμ./ώρα σε 4,2 δλ.) και δύσκολα μπορούμε να φανταστούμε ποιος θα μπορέσει να ξεφύγει από το νέο μέλος της Αυστραλιανής τροχαίας.
TAG