Η Renault F1 παρουσιάζει τα νέα επίσημα χρώματά της

Το κίτρινο και το μαύρο επέλεξε η Renault για τη νέα RS16, που θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο της την ερχόμενη Κυριακή.
Μόλις λίγες μέρες πριν δοθεί η επίσημη εκκίνηση του πρώτου Γκραν Πρι της χρονιάς στην Αυστραλία, η Renault F1 αποκάλυψε επίσημα τα χρώματα του νέου της μονοθεσίου RS16, με το οποίο επιστρέφει επίσημα στη Φόρμουλα 1.

Οι νέοι χρωματισμοί της RS16 προέρχονται από αυτούς
του πρώτου μονοθεσίου της Renault το 1977.
Η Renault RS16 θα ξεχωρίζει πλέον στο grid με τη, κίτρινη και μαύρη βαφή της, δύο χρώματα που αποτελούν τα παραδοσιακά του αγωνιστικού τμήματος της Renault. Παράλληλα, η επιλογή αυτή συνδέει και το παρόν με το παρελθόν, μιας και το πρώτο μονοθέσιο της Renault στην F1, η RS01 του 1977, συνδύαζε αυτά τα δύο χρώματα.

Επιπλέον αυτού, η νέα βαφή του γαλλικού μονοθεσίου κάνει χρήση ειδικών «μεταλλικών» χρωμάτων, που φροντίζουν ώστε να αντανακλώνται τα φώτα των νυχτερινών αγώνων του Πρωταθλήματος, προσφέροντας καλύτερη ορατότητα.

Το ντεμπούτο του στους αγώνες, όπως προείπαμε το νέο μονοθέσιο θα το κάνει την ερχόμενη Κυριακή στο Γκραν Πρι της Αυστραλίας, με τους οδηγούς της ομάδας, το Δανό πρώην οδηγό της McLaren, Κέβιν Μάγκνουσσεν, αλλά και τον Βρετανό, περσινό δοκιμαστή της Lotus, Τζόλιον Πάλμερ, να προσπαθούν για το καλύτερο δυνατό.
TAG