Η Ferrari ετοιμάζει τη νέα Dino

Μετά τις California T, 488, GTC4Lusso και F12 Berlinetta, η Ferrari είναι πολύ πιθανό σύντομα να μας παρουσιάσει τη νέα Dino, εντάσσοντας στη γκάμα το πέμπτο και αρχικό της μοντέλο.

Τον Ιούνιο του 2015 ο Πρόεδρος της Ferrari Σέρτζιο Μαρκιόννε είχε δηλώσει ότι η ιταλική φίρμα θα επαναφέρει το όνομα «Dino» στη γκάμα της, ως την αρχική Ferrari, η οποία θα κοστίζει κοντά στα 200.000 ευρώ και θα έχει ισχύ περί τους 500 ίππους από έναν twin-turbo V6 βενζινοκινητήρα.

Και πλέον, την προηγούμενη εβδομάδα κατά τη διάρκεια της Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης, ο κ. Μαρκιόννε επιβεβαίωσε ότι η Ferrari ετοιμάζει τη νέα Dino, δηλώνοντας παράλληλα ότι δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάποια ανακοινώσιμη εξέλιξη, πέρα από τις περσινές του δηλώσεις.

Ο κ. Μαρκιόννε δήλωσε επιπλέον ότι εκτός από τη Dino, η Ferrari δεν θα παρουσιάσει σύντομα κάποιο SUV όπως κάνουν άλλοι ανταγωνιστές της (π.χ. Lamborghini Urus), ενώ μας προετοίμασε για το 2017, όταν και η Ferrari κλείσει τα 70 της χρόνια, τονίζοντας ότι θα δούμε κάτι πολύ special από την ιστορική μάρκα.
TAG