Οι νέες Ghost και Wraith Black Badge είναι οι πιο «κακές» Rolls-Royce!

Με έμφαση στο μαύρο, αλλά και με σπορ βελτιώσεις σε κινητήρα, ανάρτηση και φρένα, παρουσιάζεται η νέα Wraith Black Badge.
Η Rolls-Royce παρουσίασε τις νέες εκδόσεις Black Badge των Ghost και Wraith, που δίνουν έμφαση στο μαύρο, τονίζοντας την εξωτερική εμφάνιση των δύο υπέρ-πολυτελών βρετανικών μοντέλων, ενώ παράλληλα αποκτούν και λίγο περισσότερα σπορ χαρακτηριστικά.

Η σεντάν Rolls-Royce Ghost Black Badge αποκτά και αυτή
της ίδιες βελτιώσεις με την κουπέ «αδερφή» της.
Η σεντάν Ghost και η κουπέ Wraith Black Badge ξεχωρίζουν με τον μαύρο εξωτερικό τους χρωματισμό, τις ζάντες αλουμινίου με ανθρακονήματα και αλουμίνιο, αλλά και τις μαύρες λεπτομέρειες στο αγαλματίδιο της Ελέανορ στην κορυφή του καπό.

Στο εσωτερικό, ξεχωρίζουν οι νέες καινοτόμες επενδύσεις με μια μίξη ενός υλικού από αλουμίνιο και ανθρακόνημα, ίδιο με αυτό των αεροπλάνων Stealth, οι πιο σκουρόχρωμες λεπτομέρειες και το μαύρο πλαίσιο του ρολογιού, αλλά και η διχρωμία στα super πολυτελή δέρματα του σαλονιού και των επενδύσεων των θυρών.

Εσωτερικά, οι εκδόσεις Black Badge διαθέτουν νέα πολυτελή
υλικά και περισσότερες σκουρόχρωμες επενδύσεις.
Βελτιώσεις έχουμε και στον 6,6 λίτρων twin-turbo V12 βενζινοκινητήρα, με τη Rolls-Royce Ghost να κερδίζει 40 άλογα ισχύος και 70 Nm ροπής φθάνοντας στα 603 άλογα και 840 Nm συνολικά, ενώ η Wraith διατηρεί τη δύναμή της στα 632 άλογα (η πιο δυνατή Rolls της εποχής) και αυξάνει τη ροπή της επίσης στα 840 Nm.

Αλλαγές τέλος συναντούμε και στο 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, που έχει προγραμματιστεί για πιο σπορ οδήγηση, όπως και η αερονάρτηση των δύο μοντέλων, ενώ έχουν τοποθετηθεί και μεγαλύτερα εμπρόσθια φρένα. Τέλος, η Ghost έχει αποκτήσει ένα λίγο πιο άμεσο τιμόνι, ενώ η Wraith κερδίζει νέα αυτόματα LED εμπρόσθια φωτιστικά σώματα.
TAG