Η Mitsubishi ετοιμάζει το πρώτο της μικρό SUV! (+video)

Βασισμένο πάνω στο εικονιζόμενο πρωτότυπο eX θα είναι το νέο μικρό SUV Mitsubishi, που θα δούμε το 2020.
Μέσα στην επόμενη τετραετία η Mitsubishi θα μας παρουσιάσει το πρώτο μικρό SUV της ιστορίας της, το οποίο θα βασιστεί πάνω στο πρωτότυπο eX και θα φέρει ηλεκτρικό σύστημα κίνησης, αλλά και μια νέα τετρακίνηση.

Η σχεδίαση του νέου μικρού ιαπωνικού SUV, αναμένεται
να είναι μια από τις πιο μοντέρνες στην κατηγορία.
Το νέο μικρό SUV της Mitsubishi θα έρθει αποκλειστικά ηλεκτρικό, με αυτονομία κίνησης που θα ξεπερνά τα 400 χιλιόμετρα με μια φόρτιση. Στόχος μάλιστα της Mitsubishi είναι, παρά την ηλεκτροκίνηση, η τιμή του νέου της μοντέλου να βρίσκεται στα ίδια επίπεδα με αυτή ενός αυτοκινήτου με συμβατικό, εσωτερικής καύσης κινητήρα.

Το εσωτερικό θα βασιστεί πάνω στις μίνιμαλ γραμμές του
αντίστοιχου τμήματος του πρωτότυπου Mitsubishi eX.
Εκτός τώρα του κινητήρα του, το νέο μικρό SUV της Mitsubishi θα διαθέτει ένα εντελώς νέο σύστημα τετρακίνησης, αλλά και τα πλέον εξελιγμένα συστήματα ασφαλείας, συνδεσιμότητας, αλλά και αυτόνομης οδήγησης της εποχής.

Σε ό,τι αφορά στο design του, αυτό θα βασιστεί πάνω στη σχεδίαση του πρωτότυπου eX, με το αμάξωμα να αποκτά μυώδεις και πολύ μοντέρνες γραμμές. Μάλιστα, εκτός του νέου μικρού SUV, η σχεδίαση του πρωτότυπου θα επηρεάσει αισθητικά και όλα τα μελλοντικά μοντέλα της Mitssubishi, ώστε να τονίσει το δυναμισμό τους.

Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για το εσωτερικό, εκεί όπου το πρωτότυπο eX έχει να μας παρουσιάσει ένα καινούργιο και σαφώς πιο μίνιμαλ design, με περισσότερες από κάθε άλλη φορά ψηφιακές οθόνες. Σημειώστε ωστόσο ότι οι αντικριστά ανοιγόμενες πλαϊνές πόρτες του πρωτότυπου, δεν αναμένεται να ακολουθηθούν και στο μοντέλο παραγωγής.

Πηγή: Autocar

Δείτε το επίσημο video του πρωτότυπου Mitsubishi eX.


TAG