Η Alfa Romeo ανανεώνει για μια ακόμη φορά τη MiTo

Με αλλαγές κυρίως σε χρωματισμούς και σχέδια ζαντών, η Alfa Romeo MiTo ανανεώνει και πάλι την 8ετή της παρουσία.
Έχουμε χάσει το μέτρημα για το πόσες φορές η Alfa Romeo έχει ανανεώσει τη MiTo, η οποία σημειωτέον βρίσκεται στην αγορά τα τελευταία 8 έτη, όμως στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης η ιταλική φίρμα μας παρουσίασε μια ακόμη ανανεωμένη έκδοση του μικρότερου μοντέλου της.

Το εσωτερικό ξεχωρίζει κυρίως για τα πανέμορφα προαιρετικά
μπάκετ της Sabelt, με ανθρακόνημα, δέρμα και αλκαντάρα.
Σε αυτή της την ανανέωση η MiTo αποκτά νέα χρώματα (9 συνολικά), νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου (8 διαφορετικές), μαζί με αλλαγμένα λογότυπα με τη νέα γραμματοσειρά της Giulia, αλλά και νέα γκάμα εκδόσεων (MiTo, Super και Veloce αντί της QV).

Στο εσωτερικό της, η Alfa Romeo έχει προσδώσει περισσότερες δυνατότητες συνδεσιμότητας στο σύστημα πολυμέσων UConnect με οθόνη αφής 5 ιντσών. Επίσης, υπάρχουν στον έξτρα εξοπλισμό και νέα, πανέμορφα μπάκετ καθίσματα της Sabelt με ανθρακονημάτινο σκελετό, που συνδυάζονται με την top έκδοση Veloce.

Στους κινητήρες, η γκάμα της MiTo διατηρεί τον 1,3 MultiJet πετρελαιοκινητήρα των 95 ίππων, αλλά και τον 1,4 βενζινοκινητήρα των 78 ίππων ή τον 0,9 TwinAir turbo βενζινοκινητήρα με τα 105 άλογα, καταργώντας την έκδοση του μοτέρ αυτού με 85 ίππους. Top επιλογές διατηρούνται οι 1,4 MultiAir turbo με 140 και 170 ίππους, που συνδυάζονται αποκλειστικά με αυτόματο TCT κιβώτιο.
TAG