Νέα Mercedes-AMG GLE 63 από τη Brabus με 850 άλογα!

Η Brabus δημιούργησε ένα από τα πιο εκρηκτικά SUV της εποχής, παρουσιάζοντας τη νέα GLE 63 των 850 ίππων.
Ούτε τα SUV της Mercedes ξεφεύγουν από τα… χέρια των βελτιωτών της Brabus, με το νεότερο δημιούργημά τους να είναι η νέα Brabus GLE 63, η οποία αποδίδει 850 άλογα ισχύος, προσφέροντας εκρηκτικές επιδόσεις.

Εκτός του κινητήρα, η Brabus έχει φροντίσει και για την
αισθητική ενίσχυση της κορυφαίας Mercedes GLE.
Ο κινητήρας της νέας δημιουργίας της Brabus είναι μια ειδικά βελτιωμένη έκδοση του 5,5 λίτρων twin-turbo V8 της Mercedes, ο οποίος διαθέτει δύο νέες, μεγαλύτερες τουρμπίνες και μια σειρά από άλλες επεμβάσεις, που του χαρίζουν 115 παραπάνω άλογα ισχύος (700 συνολικά), με τη ροπή του να αυξάνεται στα 960 Nm.

Για αυτούς που θέλουν ακόμη περισσότερα η Brabus προσφέρει την πιο extreme έκδοση βελτίωσης με 850 ίππους ισχύος, αλλά και ροπή που φθάνει σε εξωπραγματικά νούμερα (1.450 σ.α.λ.).
Ακόμη πιο πολυτελές το σαλόνι της Brabus GLE 63, που
εφοδιάζεται και με πιο σπορ τιμόνι, πεντάλ κ.ο.κ.

Ως αποτέλεσμα όλων των παραπάνω, η Brabus GLE 63 των 850 ίππων προσφέρει 0-100 χλμ./ώρα σε 3,8 δλ. και τελική ταχύτητα 320 χλμ./ώρα, ενώ για την έκδοση με τους 700 ίππους, τα νούμερα αντίστοιχα είναι 4,0 δλ. και 300 χλμ./ώρα.

Φυσικά, εκτός στα του κινητήρα η Brabus βελτιώνει και την εμφάνιση της Mercedes-AMG GLE 43, προσθέτοντας ένα ανθρακονημάτινο αεροδυναμικό body-kit, με εμπρόσθιο σπόιλερ, πλαϊνές εισαγωγές, πίσω διαχύτη και μια σειρά από άλλα βοηθήματα. Αλλαγμένες είναι και οι ζάντες αλουμινίου, που μπορούν να παραγγελθούν σε διάφορα σχέδια και διαστάσεις.

Σε ό,τι αφορά τέλος στην τιμή της super βελτιωμένης αυτής Mercedes GLE, η Brabus την έχει ορίσει στα 244.246 ευρώ, για την αρχική όμως έκδοση με τους 700 ίππους.
TAG