Έρχεται τον Οκτώβριο η νέα Porsche Panamera!

Η νέα Panamera θα έρθει τον Οκτώβριο για να τονώσει την παρουσία της Porsche στα σπορ και πολυτελή 4θυρη κουπέ.
Στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού τον Οκτώβριο η Porsche θα μας αποκαλύψει τη δεύτερη γενιά της κορυφαίας Panamera, με το νέο υπέρ-πολυτελές 4θυρο κουπέ να αποκτά νέα πλατφόρμα και να ελαφραίνει σε σχέση με την τωρινή.

Φθίνουσα είναι η πορεία της υπάρχουσας Panamera, η οποία
έκλεισε το 2015 με σημαντική πτώση 31% στις πωλήσεις της.
Η νέα γενιά της Porsche Panamera θα βασιστεί πάνω στο νεότερο, πιο ελαφρύ δάπεδο του VW Group με την ονομασία «MSB», πάνω στο οποίο θα χτιστούν και μια σειρά από άλλα, super πολυτελή μοντέλα των Bentley, Bugatti και Lamborghini.

Αμέσως μετά το ντεμπούτο της στην Έκθεση του Παρισιού, η επόμενη Porsche Panamera θα διατεθεί στην Ευρώπη και στην Κίνα, με τις Η.Π.Α. να ακολουθούν.

Επιπλέον αυτών, για να τονώσει το ενδιαφέρον για το top μοντέλο της, η Porsche θα προσθέσει και μια νέα έκδοση αμαξώματος της Panamera τύπου Shooting Brake (στέισον-κουπέ) στην Ευρώπη από το 2017, η οποία θα συνδυάσει την πολυτέλεια, με το ξεχωριστό στυλ και την έξτρα πρακτικότητα.

Η Automotive News Europe αναφέρει χαρακτηριστικά για το θέμα ότι η Porsche δεν είναι ικανοποιημένη μέχρι σήμερα με τις επιδόσεις της Panamera, ιδίως μετά τις μόλις 17.207 πωλήσεις της το 2015, που σηματοδότησαν μια πολύ σημαντική πτώση 31% σε σχέση με το 2014.

Πλέον, με το επικείμενο λανσάρισμα της νέας γενιάς της Panamera, η Porsche αναμένει το 4θυρο κουπέ της να τονώσει την εμπορική του παρουσία, μαζί βέβαια και με την επικείμενη πρώτη Shooting Brake έκδοσή του.
TAG