Porsche και Μαρία Σαράποβα χωρίζουν τους δρόμους τους λόγω του σκανδάλου ντόπινγκ της κορυφαίας τενίστριας

Η Porsche απέσυρε μέχρι νεωτέρας τη χορηγία της superstar τενίστριας Μαρία Σαράποβα, μετά το χθεσινό σκάνδαλο ντόπινγκ.
Η Porsche ανακοίνωσε επίσημα ότι αναβάλει τη χορηγία προς την κορυφαία τενίστρια στον κόσμο, την Μαρία Σαράποβα, ύστερα από τη χθεσινή της συνέντευξη τύπου, στην οποία η Ρωσίδα αθλήτρια παραδέχτηκε τη χρήση της απαγορευμένης ουσίας Meldonium.

Η Σαράποβα πιάστηκε ντοπέ πριν το Αυστραλιανό Open,
λόγω χρήσης της απαγορευμένης ουσίας Meldonium.
H 28άχρονη σταρ του τένις απέτυχε στον έλεγχο ντόπινγκ για το Αυστραλιανό Opel, αφού βρέθηκε θετική σε δείγμα της απαγορευμένες ουσίας Meldonium, η οποία εντάχθηκε στις απαγορευμένες ουσίες από την 1η Ιανουαρίου του 2016.

Σε συνέντευξη τύπου που διοργάνωσε για το θέμα, η Σαράποβα παραδέχτηκε ότι έκανε χρήση της ουσίας αυτής τα τελευταία 10 χρόνια, η οποία όμως δεν βρισκόταν στη λίστα των απαγορευμένων ουσιών και έτσι, δεν υπήρχε πρόβλημα μέχρι πρόσφατα.

Μάλιστα, η Ρωσίδα τενίστρια ισχυρίστηκε ότι παρότι έλαβε με e-mail στις 22/12/2015 την ανανεωμένη λίστα με τις απαγορευμένες ουσίες, δεν κλίκαρε πάνω στο link για να τη δει και έτσι δεν ενημερώθηκε για την αλλαγή!

Από την πλευρά της Porsche, η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει ότι μέχρι περισσότερες λεπτομέρειες να γίνουν γνωστές, η εταιρεία αναβάλει τη χορηγία στη Μαρία Σαράποβα, ακολουθώντας το δρόμο και άλλων σημαντικών χορηγών της, όπως η Nike και η Tag Heuer.
TAG