Ασφαλέστερα, πιο σπορ και με καλύτερα οδηγικά χαρακτηριστικά τα νέα Subaru

Η νέα γενιά του Impreza, θα είναι το πρώτο μοντέλο που θα βασιστεί πάνω στη νέα παγκόσμια πλατφόρμα της Subaru.
Η Subaru παρουσίασε σήμερα τα στοιχεία για τη νέα της παγκόσμια πλατφόρμα, πάνω στην οποία θα χτιστούν όλα τα νέα της μοντέλα, βελτιώνοντας την ακαμψία, την ασφάλεια, τα οδικά και οδηγικά τους χαρακτηριστικά, αλλά και παράλληλα επιτρέποντας την υιοθέτηση περισσότερων οικολογικών συστημάτων κίνησης.

Το νέο δάπεδο της Subaru βελτιώνει την ακαμψία, το βάρος,
αλλά και την ασφάλεια, όλων των μοντέλων που θα το έχουν.
Σύμφωνα με την εταιρεία, η νέα πλατφόρμα προσφέρει 70 με 100% καλύτερη ακαμψία σε σχέση με αυτή των τωρινών μοντέλων της, αλλά και 40% αύξηση στη δυνατότητα που έχει το πλαίσιο να απορροφά την ενέργεια σε μια σύγκρουση, μεγιστοποιώντας έτσι την ασφάλεια.

Παράλληλα, η Subaru υπόσχεται ότι η νέα πλατφόρμα θα μειώσει το κέντρο βάρους των μελλοντικών της μοντέλων, βελτιώνοντας και τα οδικά και οδηγικά τους χαρακτηριστικά. Στο ίδιο μοτίβο, το δάπεδο φέρει και μια νέα πίσω αντιστρεπτική, που μειώνει τις κλίσεις του αμαξώματος στις στροφές σχεδόν κατά 50%.

Η νέα παγκόσμια πλατφόρμα της Subaru μπορεί να λάβει και μια σειρά από οικολογικά συστήματα κίνησης (υβριδικό, υβριδικό που φορτίζει από πρίζα, ηλεκτρικό), μειώνοντας έτσι τις εκπομπές CO2 και την κατανάλωση των μοντέλων που θα τη λάβουν.

Πρώτο νέο μοντέλο της Subaru που θα βασιστεί στη νέα πλατφόρμα θα είναι το καινούργιο Impreza που θα δούμε μετά τα μισά του έτους, ενώ θα ακολουθήσουν το νέο XV, το επόμενο WRX STI το 2017, αλλά και ένα νέο 7θέσιο crossover για το 2018.
TAG