Νέα ειδική έκδοση Renault Twingo Hipanema με άρωμα από… Βραζιλία

Για αυτούς που αναζητούν έξτρα στυλ στις μετακινήσεις τους, η Renault δημιουργεί τη νέα έκδοση Hipanema του Twingo.
H Renault και η γνωστή εταιρεία κατασκευής κοσμημάτων Hipanema, που αντλεί την ονομασία της από την πασίγνωστη παραλία Ιπανέμα στο Ρίο Ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας, παρουσιάζουν μια νέα, περιορισμένης παραγωγής έκδοση του Twingo, με διαφορετικούς χρωματισμούς και έξτρα εξοπλισμό.

Στο εσωτερικό συναντούμε εδικούς χρωματισμούς,
αλλά και αναβαθμισμένα στοιχεία εξοπλισμού.
Το νέο Twingo Hipanema ξεχωρίζει αρχικά με τους εξωτερικούς του χρωματισμούς, που περιλαμβάνουν 4 ειδικές αποχρώσεις, οι οποίες συνδυάζονται με μια ροζ λωρίδα που διατρέχει το αμάξωμα, μαζί με αντίστοιχου χρώματος καπάκια καθρεπτών. Οι ζάντες αλουμινίου διαθέτουν όμορφο σχεδιασμό και διχρωμία.

Στο εσωτερικό, διακρίνονται και πάλι οι ροζ επενδύσεις στο τιμόνι, τους αεραγωγούς και τη βάση του επιλογέα ταχυτήτων, ενώ ξεχωρίζουν και τα λογότυπα της «Hipanema». Επίσης, το τιμόνι έχει δερμάτινη επένδυση, υπάρχει το αναβαθμισμένο σύστημα Multimedia R&Go, αλλά και υφασμάτινη ανοιγόμενη πανοραμική οροφή.

Στο πεδίο της τιμής, η Renault κοστολογεί το νέο Twingo Hipanema από τα 13.700 ευρώ στη Γαλλία. Παράλληλα, ο αγοραστής του παίρνει μαζί και ένα σετ από την Hipanema που περιλαμβάνει ειδικής σχεδίασης κοσμήματα για το λαιμό, το χέρι, αλλά και ένα μπρελόκ για κλειδιά. 
TAG