Είναι τρελοί αυτοί οι Γάλλοι: Νέα συλλεκτική έκδοση DS 3 Performance BRM με κόστος 37.000 ευρώ!

Το DS 3 Performance BRM είναι μια συλλεκτική έκδοση του DS 3, που θα κατασκευαστεί σε μόλις 39 αριθμημένες μονάδες.
Η DS, η πολυτελής μάρκας της Citroen, παρουσίασε μια νέα, super συλλεκτική έκδοση του DS 3, που έχει δημιουργηθεί μαζί με την εταιρεία κατασκευής πολυτελών ρολογιών BRM Chronographs και έχει τελικό κόστος 37.000 ευρώ.

Στο αμάξωμα και το εσωτερικό, η νέα έκδοση ξεχωρίζει με τις
χρωματικές της αλλαγές και την έξτρα πολυτέλεια.
Μόλις 39 μονάδες αυτής της συλλεκτικής έκδοσης του DS 3 θα κατασκευαστούν, με τη DS να τη βασίζει πάνω στην top επιλογή Performance του μικρότερού της μοντέλου, που φέρει 1,6 λίτρων turbo βενζινοκινητήρα 208 ίππων.

Από εκεί και πέρα, το DS 3 Performance BRM ξεχωρίζει με το ματ χρυσό εξωτερικό χρώμα του αμαξώματός του, που συνδυάζεται με μαύρους καθρέπτες και οροφή, αλλά και γκρι εμπρόσθια γρίλια. Όμορφοι είναι και οι ειδικής σχεδίασης τροχοί.

Κάθε ένα DS 3 Performance BRM συνοδεύεται και από ένα
συλλεκτικό πολυτελές ρολόι της BRM Chronographs.
Στο εσωτερικό, συναντούμε επίσης επενδύσεις σε χρυσό χρώμα, που συνδυάζονται με πακέτο ανθρακονημάτων, ενώ υπάρχει και ειδική αριθμημένη αλουμινένια πλακέτα για κάθε ένα εκ των αντιτύπων.

Ο αγοραστής αυτής της συλλεκτικής έκδοσης του DS 3 παίρνει όμως και κάτι παραπάνω, αφού η BRM Chronographs προσφέρει με κάθε ένα αυτοκίνητο και το συλλεκτικό χρονογράφο «BRM V6 SA SQ 44 DS 3 Performance» με ίδιο χρώμα με το αμάξωμα, DS μονόγραμμα και αρκετά άλλα.

Ύστερα από όλα αυτά, η DS μας ενημερώνει ότι όποιος θέλει να αποκτήσει το νέο DS 3 Performance BRM θα πρέπει να καταβάλει 36.950 ευρώ ή 9.000 ευρώ περισσότερα από ό,τι το κανονικό DS 3 Performance.
TAG