Ανανεωμένο Subaru Forester με περισσότερο μοντέρνα εμφάνιση και πιο ποιοτικό εσωτερικό

H 4η γενιά Subaru Forester ανανεώνεται, τονίζοντας την εικόνα, την ποιότητα, αλλά και βελτιώνοντας την ηχομόνωση στο εσωτερικό.
Ξεκίνησε από τη Μεγάλη Βρετανία η διάθεση στην Ευρώπη του ανανεωμένου Subaru Forester 4ης γενιάς, το οποίο αποκτά μια πιο μοντέρνα εμφάνιση, ενώ παράλληλα τονίζει την απτή ποιότητα στο εσωτερικό του.

Το ανανεωμένο Subaru Forester διατίθεται με τρία 2λιτρα
μοτέρ diesel και βενζίνης, με ισχύ από 147 έως 241 ίππους.
Το ανανεωμένο Subaru Forester ξεχωρίζει στο αμάξωμά του με την ανασχεδιασμένη γρίλια εμπρός, τον πιο δυναμικό προφυλακτήρα με τις χρωμιωμένες θέσεις των προβολέων ομίχλης, τα εμπρόσθια φωτιστικά με μαύρο κάτοπτρο, αλλά και τα LED πίσω φώτα.

Στο εσωτερικό, η Subaru αναβαθμίζει τα στοιχεία ποιότητάς του, προσθέτοντας μαλακά στην αφή πλαστικά, αλλά και νέες επενδύσεις σε μαύρη λάκα πιάνου ή μεταλλικές. Επίσης, υπάρχουν νέες επενδύσεις για τα καθίσματα (και με δέρμα), αλλά και υψηλότερης ανάλυσης ψηφιακές οθόνες, με νέα 7άρα οθόνη αφής για το σύστημα infotainment.

Βελτιώσεις έχουμε και σε τομείς όπως η ηχομόνωση, η ανάρτηση, αλλά και τα κιβώτια. Οι κινητήρες, είναι 3 boxer μοτέρ 2,0 λίτρων με 150 ή 241 άλογα (ατμοσφαιρικό ή turbo) για τη βενζίνη και 147 άλογα για το diesel. Όλες οι επιλογές έρχονται με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ή προαιρετικά, αυτόματο CVT.
TAG