Με νέο V6 κινητήρα 260 ίππων το ανανεωμένο μεγάλο SUV Kia Mohave

Πιο σύγχρονη εμφάνιση αποκτά το Kia Mohave, μαζί με έναν ισχυρότερο V6 diesel κινητήρα.
Η Kia ανανεώνει το μεγάλο της SUV Mohave ενισχύοντάς το αισθητικά, ενώ παράλληλα του προσφέρει έναν νέο 3λιτρο V6 diesel κινητήρα, που συνδυάζεται με επίσης νέο 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Εσωτερικά, η Kia αναβαθμίζει το μεγαλύτερό της SUV με
πιο ποιοτικά υλικά και περισσότερα στοιχεία εξοπλισμού.
Το Mohave ή Borrego όπως ονομάζεται στις Η.Π.Α., είναι το μεγάλο SUV της Kia, το οποίο δεν διατίθεται όμως στην Ευρώπη. Το αυτοκίνητο βασίζεται πάνω στο αντίστοιχο μοντέλο της Hyundai που ονομάζεται Veracruz, διαθέτοντας μεγάλο μήκος 4,9 μέτρων και 5θέσιο ή 7θέσιο εσωτερικό.

Στην ανανεωμένη του εκδοχή, το Mohave ενισχύει την εικόνα του αποκτώντας φρεσκαρισμένους προφυλακτήρες, νέα LED πίσω φώτα, διαφορετικής σχεδίασης ζάντες 18 ιντσών, λόγοτυπο «Mohave» στην εμπρόσθια γρίλια αντί αυτού της Kia, αλλά και πιο ποιοτικά υλικά στο εσωτερικό του, με περισσότερο εξοπλισμό και extra συστήματα ασφαλείας.

Η πιο σημαντική αλλαγή ωστόσο είναι ο νέος diesel κινητήρας του, ο οποίος είναι ένας 3λιτρος V6 με αναβαθμισμένη ισχύ 260 ίππων και ροπή 347 Nm. Συνδυάζεται με νέο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 8 σχέσεων, ενώ εφοδιάζει τόσο τις 2κίνητες, όσο και τις 4κίνητες επιλογές του Mohave.
TAG