Μεγάλη ανάκληση για 8 μοντέλα της Mercedes λόγω πιθανής διαρροής καυσίμου!

Πολύ μεγάλη ανάκληση για 8 διαφορετικά μοντέλα ανακοίνωσε η Mercedes (φωτό GLA), για πρόβλημα με την τροφοδοσία καυσίμου.
Η Mercedes ανακαλεί μια σειρά από μοντέλα παραγωγής του 2015, λόγω σημαντικού προβλήματος με την τροφοδοσία καυσίμου, που ενδέχεται να οδηγήσει σε διαρροή καυσίμου και ακόμη και σε πυρκαγιά.

Η δεύτερη ανάκληση της Mercedes αφορά σε παλαιότερες
C-Class και GLK λόγω προβλήματος με τον αερόσακο.
Η ανάκληση της Mercedes αφορά στις A-Class, B-Class, CLA, GLA, C-Class, E-Class (W212) και CLS παραγωγής της περασμένης χρονιάς και με 4κύλινδρο diesel κινητήρα.

Το πρόβλημα έχει να κάνει με την πιθανότητα διαρροής καυσίμου από την τροφοδοσία, με αρκετά εξαρτήματα να απαιτούν αλλαγή. Στο χειρότερο πιθανό σενάριο υπάρχει κίνδυνος ακόμη και πυρκαγιάς.

Η όλη διαδικασία της ανάκλησης θα διαρκέσει 1 ώρα και οι ιδιοκτήτες των μοντέλων θα ειδοποιηθούν από τη Mercedes. Φυσικά, όλες οι εργασίες-ανταλλακτικά είναι χωρίς χρέωση.

Μαζί ωστόσο με την παραπάνω ανάκληση, ισχύει και μια παράλληλη ανάκληση στη C-Class και τη GLK από το 2006 έως το 2009 για πρόβλημα στην μονάδα του αερόσακου, που θα ελεγχθεί και αντικατασταθεί εάν είναι αναγκαίο. Η όλη διαδικασία απαιτεί 2 ώρες.
TAG