Έρχεται με 800 άλογα το νέο Lexus LFA!

Για πρώτη φορά με super δυναμικό υβριδικό σύστημα κίνησης 800 ίππων, ετοιμάζεται το νέο Lexus LFA (φωτό: 1η γενιά).
Η Lexus ετοιμάζεται να φέρει τη 2η γενιά του supercar LFA, με νέες πληροφορίες από την Ιαπωνία να αναφέρουν ότι θα δούμε το νέο top κουπέ το 2019 στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιο, με ακόμη περισσότερη δύναμη σε σχέση με πριν.

Το LFA 1ης γενιάς διέθετε έναν V10 4,8 λίτρων κινητήρα
 βενζίνης με 560 άλογα και προσέφερε εκρηκτικές επιδόσεις.
Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες, για το επόμενο LFA η Lexus ψηφίζει υπέρ ενός νέου υβριδικού συστήματος κίνησης, το οποίο θα επιτρέψει την παροχή σημαντικά περισσότερης ισχύος, σε συνδυασμό με έναν μικρότερο κινητήρα βενζίνης.

Κατά συνέπεια, αναμένουμε το βασικό μοτέρ να είναι ένας 3,7 λίτρων V8 κινητήρας βενζίνης, ο οποίος σε συνδυασμό με έναν ή δύο ηλεκτροκινητήρες, θα προσφέρει συνδυαστική ισχύ 800 ίππων. Θυμίζουμε ότι το 1ης γενιάς LFA έφερε έναν 4,8 λίτρων V10 βενζινοκινητήρα με 560 άλογα.

Εκτός από τον κινητήρα, προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια άλλη πληροφόροση για το νέο ιαπωνικό supercar, εκτός από το γεγονός ότι μέσα στην επόμενη διετία θα πρέπει αρχικά να το δούμε ως πρωτότυπο, έως την επίσημη πρώτη του το 2019. Εμείς, θα είμαστε εν αναμονή, για να σας μεταδώσουμε κάθε εξέλιξη γύρω από το θέμα.
TAG