Βελτιωμένο Renault Clio RS 220 Trophy για χρήση σε πίστα! (+video)

Έτοιμο για την πίστα είναι το βελτιωμένο Renault Clio RS 220 Trophy από το Waldow Performance Center.
Η Γερμανική Autohaus Waldow και ειδικότερα, το Waldow Performance Center, παρουσιάζει μια ακόμη πιο σπορ έκδοση του κορυφαίου Renault Clio RS 220 Trophy, η οποία ξεχωρίζει για τα «πιστάδικά» της χαρακτηριστικά.

Αγωνιστική εξάτμιση, τροχοί με ημι-σλικ ελαστικά και άκρως
επιθετική εμφάνιση χαρακτηρίζουν το πιστάδικο αυτό Clio.
Το βελτιωμένο Clio της Waldow έρχεται με αρκετές επεμβάσεις στην ανάρτηση και το σασί, χρησιμοποιώντας μια βελτιωμένη έκδοση της ανάρτησης KW-Clubsport με ρυθμιζόμενη απόσβεση, μαζί με ημι-σλικ ελαστικά με 17 ιντσών ζάντες αλουμινίου, αλλά και αναβαθμισμένα φρένα με αγωνιστικές δαγκάνες της Brembo.

Στο εσωτερικό, έχουν προστεθεί roll-cage, αγωνιστικά μπάκετ της Recaro με ζώνες ασφαλείας 4 σημείων και αγωνιστικό τιμόνι ντυμένο με αλκαντάρα.

Στο εσωτερικό έχει προστεθεί roll-cage αλλά και αγωνιστικά
καθίσματα της Recaro με ζώνες ασφαλείας 4 σημείων.
Στο πεδίο του κινητήρα, η Waldow αλλάζει τη χαρτογράφηση του εγκεφάλου στον 1,6 λίτρων turbo κινητήρα των 220 ίππων, ενώ προσθέτει intercooler, πιο σπορ καταλύτη και νέα τουρμπίνα. Επίσης, υπάρχει και σπορ εξάτμιση. Η αναβάθμιση αυτή προσφέρει +25 άλογα μόνο από τον εγκέφαλο (και +50 Nm ροπής έναντι των 380 εργοστασιακών), καθιστώντας το γαλλικό μοντέλο ακόμα πιο εκρηκτικό.

Σε ό,τι αφορά τέλος στο αμάξωμα του Clio RS 220 Trophy, η Waldow προσθέτει περισσότερα περιμετρικά αεροδυναμικά βοηθήματα μαζί με μια νέα, πιο μεγάλη πίσω αεροτομή, ενώ το αμάξωμα έρχεται σε ένα ειδικό γαλάζιο χρώμα, που προσομοιώνει το παραδοσιακό αγωνιστικό γαλάζιο της RenaultSport.

Σημειώστε τέλος, ότι η γερμανική εταιρεία ανακοινώνει ότι έχει κάνει πολλές δοκιμές με το αυτοκίνητο στην πίστα του Νίρμπουργκρινγκ, για να του προσδώσει όσο το δυνατόν πιο αγωνιστικά οδικά και οδηγικά χαρακτηριστικά.

Δείτε το video του Clio της Waldow και απολαύστε τον εκπληκτικό ήχο από την εξάτμισή του.


                        
TAG