Η πρώτη Alfa Romeo Giulia βγήκε -επιτέλους- από τη γραμμή παραγωγής!

Οι εργαζόμενοι της Alfa Romeo γιορτάζουν την παραγωγή της 1ης νέας Giulia, στο εργοστάσιο Cassino στη Ρώμη.
Μετά από πολλές καθυστερήσεις και αναβολές, η πρώτη Alfa Romeo Giulia παραγωγής είναι γεγονός, αφού το πρώτο δείγμα της νέας μεσαίας Alfa βγήκε χθες από το ιστορικό εργοστάσιο της Fiat στο Cassino, έξω από τη Ρώμη.

Η παραγωγή της πρώτης Giulia ολοκληρώθηκε χθες, μετά από
αρκετές αναβολές και καθυστερήσεις της Alfa Romeo.
Η πρώτη Alfa Romeo Giulia παραγωγής είναι ένα μοντέλο σε γκρι (Stromboli Grey όπως το ονομάζει η Alfa) χρώμα, με xenon εμπρόσθια φωτιστικά και πιθανότατα με τον 2,2 λίτρων diesel κινητήρα.

Το όλο γεγονός, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο facebook και όχι επίσημα από την Alfa Romeo, γιορτάστηκε αναλόγως στο εργοστάσιο του Cassino, εκεί όπου κατά καιρούς έχουν κατασκευαστεί ιστορικά μοντέλα της Fiat (126, 131, Ritmo, Tipo, Tempra, Bravo, Stilο κ.λπ.), αλλά και η τελευταία Lancia Delta, καθώς και η Alfa Romeo Giulietta.

Πάντως για να είμαστε πιο ακριβείς με τους χρόνους παραγωγής της νέας Giulia, θα πρέπει να τονίσουμε ότι η Alfa Romeo από τις 23 Φεβρουάριο έχει ξεκινήσει να κατασκευάζει κάποια προ-παραγωγής μοντέλα για να ρυθμίσει σωστά τις γραμμές παραγωγής, σε ρυθμό μάλιστα 30 αυτοκινήτων την ημέρα.

Σε ό,τι αφορά τέλος στο πότε θα δούμε τη νέα Giulia στη χώρα μας, το ντεμπούτο της νέας πισωκίνητης μεσαίας Alfa Romeo αναμένεται μέσα στο καλοκαίρι, σε τιμές που ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστές. 
TAG