Νέα, επετειακή BMW Σειρά 7 THE NEXT 100 YEARS σε 100 μόνο μονάδες

Θέλοντας να γιορτάσει τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της, η BMW παρουσιάζει τη νέα Σειρά 7 THE NEXT 100 YEARS.
Η BMW, με αφορμή τη φετινή συμπλήρωση 100 ετών από την ίδρυσή της, παρουσιάζει τη νέα, περιορισμένης παραγωγής έκδοση THE NEXT 100 YEARS της κορυφαίας Σειρά 7, που θα κατασκευαστεί σε μόνο 100 αυτοκίνητα.

Η επετειακή έκδοση της BMW Σειρά 7 θα κατασκευαστεί σε
μόνο 100 μονάδες, φέροντας νέα στοιχεία μοναδικότητας.
Η νέα επετειακή έκδοση της BMW Σειρά 7 θα διατεθεί παγκοσμίως σε διάφορες εκδόσεις κινητήρων και ειδικότερα, στην BMW Individual 740Le iPerformance και την τετρακίνητη xDrive έκδοσή της με υβριδικό σύστημα plug-in 326 ίππων, την 750Li και 750Li xDrive με V8 turbo 450 ίππων, αλλά και την κορυφαία M760Li xDrive με τον 12κύλινδρο βενζινοκινητήρα των 600 ίππων.

Στο εσωτερικό, τονίζεται περαιτέρω η εσωτερική πολυτέλεια
μέσω της χρήσης ακόμη πιο ακριβών υλικών.
Εκτός τώρα από τους κινητήρες, όλες οι ειδικές εκδόσεις της Σειρά 7 θα διαθέτουν το ίδιο, ειδικό νέο μπλε χρώμα «Centennial Blue Metallic», που συνδυάζεται με 20 ιντσών ζάντες αλουμινίου ασημί/γκρι της BMW Individual, λογότυπο «THE NEXT 100 YEARS» στην πίσω κολώνα, αλλά και λογότυπα «BMW Individual» σε διάφορα σημεία του αμαξώματος.

Στο εσωτερικό, η BMW ενισχύει περαιτέρω την πολυτέλεια με ανοιχτόχρωμο δέρμα υψηλής ποιότητας Merino, καθίσματα με στάμπα «THE NEXT 100 YEARS» στα προσκέφαλα, λεπτομέρειες και επενδύσεις της BMW Individual, αλλά και ειδική πλακέτα πάνω στο τούνελ της κονσόλας που αναγράφει «1 of 100» (1 από τις 100).

Και ως κερασάκι στην τούρτα όλων των παραπάνω, σε συνεργασία με την γνωστή εταιρεία Montblanc, η BMW έχει δημιουργήσει και μια ειδική επετειακή πένα, σε αντίστοιχο χρώμα με το exclusive μπλε του αυτοκινήτου.
TAG