Νέα Brabus G63 Widestar με 700 άλογα και χαρακτηριστικό κίτρινο χρώμα

H Brabus G63 Widestar ξεχωρίζει όχι μόνο με τη δύναμή της, αλλά κυρίως με το νέο της χαρακτηριστικό κίτρινο χρωματισμό.
Η Brabus αποφασίζει να προσθέσει χρώμα στις βελτιωτικές της προτάσεις για τη G-Class και έτσι, παρουσιάζει τη νέα Brabus G63 Widestar των 700 ίππων, σε χαρακτηριστική «χτυπητή» κίτρινη απόχρωση.

Στο πεδίο του κινητήρα, το twin-turbo V8 μοτέρ φθάνει
τα 700 άλογα, προσφέροντας 0-100 χλμ./ώρα σε 4,0 δλ.
Η νέα G63 Widestar ξεχωρίζει για το εξωτερικό της χρώμα, που ονομάζεται «Solar Beam» και προέρχεται από τη σειρά Crazy Colors της Mercedes. Παράλληλα, η δημιουργία της Brabus περιλαμβάνει και όλα τα «Widestar» εξωτερικά αξεσουάρ («φουσκώματα», αεροτομές, εισαγωγές, ζάντες κ.λπ.), που της δίνουν μια ακόμη πιο ξεχωριστή παρουσία.

Το σαλόνι ντύνεται σε κάθε του σπιθαμή με πανάκριβα
μαύρα δέρματα, που συνδυάζονται με κίτρινες ραφές.
Από την «περιποίηση» της Brabus δεν ξεφεύγει και το εσωτερικό, το οποίο ντύνεται σχεδόν σε κάθε του σπιθαμή με πανάκριβες μαύρες δερμάτινες επενδύσεις, που συνδυάζονται με χαρακτηριστικές ραφές σε κίτρινο χρώμα, μαζί με λογότυπα «Brabus 700» στα προσκέφαλα των καθισμάτων.

Στο πεδίο του κινητήρα, η νέα Brabus G63 Widestar έρχεται με μια βελτιωμένη έκδοση του 5,5 λτ. twin-turbo V8 κινητήρα της Mercedes-AMG που φθάνει τα 700 άλογα ισχύος και τα 960 Nm ροπής. Οι επιδόσεις είναι εκρηκτικές, αφού το 0-100 χλμ./ώρα έρχεται σε μόλις 4,0 δευτερόλεπτα.

Όσο τέλος για την τιμή της, μετά από όλες αυτές της «περιποιήσεις» η νέα Brabus G63 Widestar κοστίζει στη Γερμανία σχεδόν 270.000 ευρώ, ένα ποσόν που σίγουρα τονίζει περαιτέρω τη μοναδικότητά της…
TAG