Οι πρώτες εικόνες του νέου πρωτότυπου SUV των 381 ίππων της VW

Μια πρώτη γεύση από το νέο της πρωτότυπο SUV που θα δείξει στο Πεκίνο, μας έδωσε η VW.
Ένα νέα πρωτότυπο SUV που μπορεί να μας δείχνει και το πως θα είναι η επόμενη γενιά του Touareg, ετοιμάζει η VW για την Έκθεση Αυτοκινήτου του Πεκίνο την επόμενη εβδομάδα και σήμερα, δόθηκαν στη δημοσιότητα οι πρώτες πληροφορίες και εικόνες του.

Στο πίσω μέρος ξεχωρίζουμε τα LED μακρόστενα φωτιστικά
μαζί με τους τονισμένους πλαϊνούς ώμους.
Το νέο πρωτότυπο SUV της VW όπως φαίνεται από τις εικόνες, θα έχει μια σχεδίαση που στο εμπρόσθιο τμήμα διατηρεί αρκετούς δεσμούς κυρίως στο κομμάτι των φωτιστικών σωμάτων-μάσκα, με αυτή του νέου Tiguan.

Παράλληλα, διακρίνονται τα χαρακτηριστικά LED φωτιστικά σε σχήμα «C» στο κάτω τμήμα του προφυλακτήρα, μαζί με επίσης LED προβολείς πίσω. Εντύπωση προκαλούν και οι τονισμένοι πίσω ώμοι, αλλά και οι λεπτοί πλαϊνοί καθρέπτες.

Εκτός από τη σχεδίαση, το νέο πρωτότυπο SUV της VW θα παίρνει ισχύ από ένα υβριδικό σύστημα κίνησης, συνολικής απόδοσης 381 ίππων και 700 Nm ροπής. Οι επιδόσεις είναι αρκετά καλές, με 0-100 χλμ./ώρα σε 6,0 δλ. και τελική ταχύτητα 224 χλμ./ώρα.

Η VW τονίζει επίσης ότι το πρωτότυπο θα έχει τη δυνατότητα κίνησης αμιγώς ηλεκτρικά για έως και 50 χλμ. Εμείς, είμαστε εν αναμονή για να μάθουμε περισσότερα για το ποιόν του, όσο και για το εάν θα αποτελέσει τελικά την πρώτη γεύση από τον αντικαταστάτη του Touareg (θα έρθει το 2017).
TAG