Ξεκινούν το Μάιο οι πωλήσεις του νέου pick-up Fiat Fullback

Μέσα στον επόμενο μήνα η Fiat θα ξεκινήσει τη διάθεση του νέου της pick-up, που βασίζεται στο Mitsubishi L200.
Το νέο μεσαίο pick-up της Fiat, το Fullback, θα ξεκινήσει τις πωλήσεις του τον ερχόμενο Μάιο, διαθέσιμο σε εκδόσεις 4Χ2 και 4Χ4, με δυναμικούς κινητήρες 150 και 180 ίππων.

Το εσωτερικό προέρχεται από το Mitsubishi L200, με μόνο το
λογότυπο της Fiat να αποκαλύπτει το διαφορετικό της επιλογής.
Το Fullback βασίζεται πάνω στο Mitsubishi L200, όντας ουσιαστικά το ίδιο αυτοκίνητο με αλλαγμένα λογότυπα και γρίλια της μάσκας. Το μήκος του είναι 5,285 μέτρα και το ωφέλιμο φορτίο του μπορεί να φθάσει έως και τα 1.045 κιλά.

Στους κινητήρες του, συναντούμε τον 2,4 λίτρων turbodiesel της Mitsubishi με 150 και 180 ίππους, ο οποίος θα μπορεί να συνδυαστεί με 6τάχυτο μηχανικό ή 5άρι αυτόματο κιβώτιο. Επίσης, θα υπάρχουν εκδόσεις με κίνηση στους πίσω ή και στους τέσσερις τροχούς.

Το νέο Fiat Fullback θα έχει σίγουρα διπλοκάμπινο αμάξωμα, χωρίς προς το παρόν να γνωρίζουμε αν θα διατεθεί και στην έκδοση Club Cab με τη μακριά καμπίνα του L200. Σίγουρα, αναμένεται με αρκετό ενδιαφέρον, αφού για πρώτη φορά βάζει τη Fiat στο παιχνίδι του ανταγωνισμού με μοντέλα όπως το Toyota Hilux, το Nissan NP300 Navara, αλλά και φυσικά το Mitsubishi L200.
TAG