Το Cardi 442 είναι μια ρώσικη Aston Martin!

Με στυλάτο αμάξωμα, το Cardi 442 είναι ένα ξεχωριστό κουπέ μοντέλο χτισμένο πάνω στην Aston Martin DB9.
Η ρώσικη Cardi δημιουργεί τη δική της πρόταση για ένα πολυτελές κουπέ μοντέλο, το οποίο βασίζεται πάνω στο πλαίσιο και τα μηχανικά μέρη της Aston Martin DB9.

Οι γραμμές του αμαξώματος είναι αν μη τι άλλο ιδιαίτερες,
με τη σχεδίαση ιδίως του πίσω προφυλακτήρα να ξεχωρίζει.
Το νέο μοντέλο που οι Ρώσοι ονομάζουν «Concept 442», χτίζεται πάνω στη DB9 αφαιρώντας το αμάξωμά της και προσθέτοντας ένα εντελώς διαφορετικής σχεδίασης αμάξωμα, το οποίο δείχνει στις πρώτες φωτογραφίες αρκετά κομψό, χωρίς πάντως να του λείπουν και κάποια ιδιαίτερα στοιχεία ιδίως στον πίσω προφυλακτήρα.

Στο εσωτερικό, κυριαρχεί το ξύλο στο ταμπλό και συνδυάζεται
με ένα όμορφο τιμόνι, αλλά και με τις απαραίτητες οθόνες.
Αρκετές αλλαγές έχουμε όμως και στο εσωτερικό, εκεί όπου οι σχεδιαστές της Cardi έχουν δημιουργήσει ένα σαφώς πιο λιτό, αλλά αρκετά εκλεπτυσμένο θάλαμο, με κάθετο ταμπλό και μεγάλη οριζόντια επένδυση από ξύλο, μαζί με μια λεπτή κονσόλα, που εφαρμόζει τις απαραίτητες ψηφιακές οθόνες.

Όμορφο είναι και το τριάκτινο τιμόνι, που φέρει αιχμηρή σχεδίαση, ενώ εντύπωση προκαλεί ο πολύ μικρός και πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων, που εδράζεται πάνω στην κολώνα του τιμονιού.

Σε ό,τι αφορά στα μηχανικά μέρη, οι Ρώσοι προς το παρόν δεν έχουν ανακοινώσει εάν θα προβούν σε κάποια αλλαγή και έτσι αναμένεται να παραμείνει ο 6λιτρος ατμοσφαιρικός V12 της DB9.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, το δημιούργημα της Cardi δείχνει άκρως ενδιαφέρον, με την εταιρεία να ανακοινώνει ότι έχει απαιτήσει σχεδόν 2 χρόνια εργασιών ώστε να το ολοκληρώσει μέσα στη χρονιά, με αφορμή τη φετινή συμπλήρωση 25 ετών από την ίδρυσή της.
TAG