Ανανεωμένο Tesla Model S με ηλεκτρική ισχύ έως 532 ίππους

Με αλλαγές κυρίως στην εμφάνιση, αλλά και με μια πλήρη ηλεκτρική γκάμα παρουσιάζεται το ανανεωμένο Tesla Model S.
Μετά την αποκάλυψη του μικρότερου Model 3 πριν από λίγες ημέρες, η αμερικάνικη Tesla παρουσίασε και την ανανεωμένη γενιά του μεγαλύτερου Model S, με αισθητικές κυρίως βελτιώσεις και αμιγώς ηλεκτροκίνητες εκδόσεις έως 532 άλογα.

Η γκάμα των ηλεκτροκινητήρων του Tesla Model S
διαθέτει 5 επιλογές με ισχύ από 315 έως 532 ίππους
Το ανανεωμένο Tesla Model S εμπνέεται από το Model 3 και το crossover Model X, για να αποκτήσει ένα νέο, πιο «καθαρό» εμπρόσθιο τμήμα που δεν έχει πλέον την χαρακτηριστική γρίλια της μάσκας, αλλά και νέα LED φωτιστικά σώματα.

Στο εσωτερικό, η Tesla προσφέρει δύο νέες επιλογές επενδύσεων από ξύλο, ενώ υπάρχει το προερχόμενο από το Model X φίλτρο καμπίνας εγκεκριμένο από τη HEPA, που παρέχει εξαιρετικό φιλτράρισμα του αέρα από τα διάφορα ρυπογόνα σωματίδια, βακτήρια κ.ο.κ. Τονισμένος είναι και ο εξοπλισμός του αυτοκινήτου.

Το ανανεωμένο Tesla Model S έρχεται και με βελτιωμένο
φορτιστή, που παρέχει γρηγορότερους χρόνους φόρτισης.
Η γκάμα των ηλεκτροκινητήρων του ανανεωμένουTesla Model S δεν αλλάζει σε σχέση με πριν και έτσι, παραμένουν οι 5 διαφορετικές επιλογές με ισχύ 315, 328, 417, 463 και 532 ίππους, οι 4 τελευταίες εκ των οποίων έρχονται με δύο ηλεκτρικά μοτέρ.

Βελτίωση υπάρχει πάντως στην τάση του φορτιστή με τον οποίο συνοδεύεται το μοντέλο (από 40 σε 48 amp), κάτι που σύμφωνα με την εταιρεία θα μειώσει ελαφρώς τους χρόνους φόρτισης.

Το ανανεωμένο Tesla Model S ξεκίνησε ήδη τη διάθεσή του στην αγορά των Η.Π.Α., αλλά και στις χώρες της Ευρώπης όπου διατίθεται (Ισπανία, Γαλλία, Ιταλία, Μεγ. Βρετανία, Σκανδιναβικές χώρες, Γερμανία, Ελβετία, Βέλγιο, Αυστρία κ.λπ.), σε τιμές ελαφρώς ακριβότερες από πριν. 
TAG