H Land Rover θα κατασκευάσει 25 αυθεντικά 1ης γενιάς Defender!

To αυθεντικό, 1ης γενιάς Defender του 1948 επαναφέρει η Land Rover Classic, κατασκευάζοντας 25 νέα μοντέλα του είδους.
Το τμήμα Land Rover Classic θα επαναφέρει στη… ζωή το πρώτο Defender (Series 1), προσφέροντας 25 original μοντέλα του 1948, τα οποία έχουν αναπαλαιωθεί πλήρως και έχουν γίνει σαν καινούργια!

Τα 25 Defender 1ης γενιάς θα κατασκευαστούν πάνω στο
original σασί και με αυθεντικά όλα τα εξαρτήματά τους.
Για την κατασκευή των 25 μοντέλων, οι μηχανικοί και τεχνικοί της εταιρείας επέλεξαν 25 αυθεντικά σασί, πάνω στα οποία θα χτιστούν και αναπαλαιωθούν τα αυτοκίνητα, χρησιμοποιώντας ανταλλακτικά και τμήματα της Land Rover Classic.

Οι αγοραστές των μοντέλων θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά την κατασκευή των νέων τους αποκτημάτων από το ξεκίνημα μέχρι το τέλος των εργασιών, ενώ θα μπορούν να επιλέξουν μεταξύ 5 κλασικών χρωμάτων αμαξώματος.

Σύμφωνα με τον κ. Tim Hannig, Υπεύθυνο της Jaguar Land Rover Classic, «Το λανσάρισμα των 25 1ης γενιάς Defender είναι μια φανταστική ευκαιρία για αγοραστές που επιθυμούν να αποκτήσουν ένα συλλεκτικό αυτοκινητικό θρύλο. Τα αυτοκίνητα αυτά αποδεικνύουν την ειδικότητα της Land Rover Classic στην αναπαλαίωση και συντήρηση των Land Rover των πιο πιστών μας πελατών».
TAG