Αναβάθμιση αισθητικής και τεχνολογίας για το Land Rover Discovery Sport

Το Land Rover Discovery Sport αποκτά το νέο πακέτο εξωτερικής αναβάθμισης Graphite, αλλά και περισσότερα high-tech στοιχεία.
Η Land Rover ανακοίνωσε μια σειρά από νέα στοιχεία στη γκάμα του Discovery Sport, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζουν το νέο πακέτο Graphite που τονίζει την παρουσία του, αλλά και η αναβάθμιση στο πεδίο των συστημάτων infotainment.

Στο εσωτερικό ξεχωρίζει η παρουσία του νέου συστήματος
πολυμέσων InControl Touch Pro με διευρυμένες δυνατότητες.
Αρχικά και σε ό,τι αφορά στο πακέτο Graphite, οι αλλαγές που περιλαμβάνονται αποτελούνται από τη μαύρη εμπρόσθια γρίλια, μαζί με αντίστοιχης απόχρωσης λογότυπο «Discovery» στο καπό και πλαϊνούς αεραγωγούς, αλλά και η οροφή σε ειδικό σκούρο γκρι χρώμα και τα μαύρα καπάκια των καθρεπτών. Αλλαγμένη είναι και η σχεδίαση των 19 ιντσών ζαντών αλουμινίου.

Στο εσωτερικό του Discovery Sport ξεχωρίζει η παρουσία του νεότερης γενιάς συστήματος πολυμέσων InControl Touch Pro, με οθόνη αφής 10,2 ιντσών, μεγάλες δυνατότητες συνδεσιμότητας, αλλά και στοιχεία που συναντούμε σε υπολογιστές, όπως ο επεξεργαστής Intel Quad-Core, η ενσωματωμένη κάρτα γραφικών, αλλά και ο SSD σκληρός δίσκος 60GB.

Ανανεωμένη είναι και η λίστα των συστημάτων ασφαλείας, με την παρουσία του νέου συστήματος Driver Condition Monitor, το οποίο ειδοποιεί ηχητικά και οπτικά όταν διαγνώσει κόπωση του οδηγού, αλλά και του συστήματος Intelligent Speed Limiter που κρατά την ταχύτητα του οχήματος μέσα στα επιτρεπτά όρια, αναγνωρίζοντας ακόμη και αλλαγές π.χ. λόγω έργων, στη διαδρομή.

Τέλος, η Land Rover έχει προσθέσει και τέσσερα νέα χρώματα στην παλέτα του Discovery Sport, τα Farallon Black, Silicon Silver, Carpathian Grey και Aruba metallic
TAG