Η ώρα της ανανέωσης για το Lexus IS (+video)

Πιο δυναμικό εμπρόσθιο μέρος με νέα γρίλια της μάσκας και αλλαγμένα φωτιστικά για το ανανεωμένο Lexus IS.
Η ανανεωμένη γενιά του Lexus IS παρουσιάστηκε στην Έκθεση του Πεκίνο, με μικροαλλαγές σε εμφάνιση και εσωτερικό, αλλά χωρίς αλλαγές στους κινητήρες του.

Στο εσωτερικό, η Lexus προσφέρει μια νέα, μεγαλύτερη οθόνη
για το σύστημα πολυμέσων στο άνω τμήμα της κονσόλας.
Ουσιαστικά, η πιο χτυπητή αλλαγή στο ανανεωμένο Lexus IS έχει να κάνει με την νέα γρίλια της μάσκας στο εμπρόσθιο τμήμα, που χαρίζει μια πιο σπορ παρουσία στο μεσαίο μοντέλο, μαζί με έναν νέο και πιο δυναμικό προφυλακτήρα.

Διαφοροποιημένα είναι και τα φωτιστικά, με πιο κάθετη παρουσία, αλλά παρόν και πάλι το χαρακτηριστικό «L» σχήμα για τα LED φώτα ημέρας. Στο πίσω μέρος, αλλάζουν ελαφρώς τα γραφικά των φωτιστικών σωμάτων, ενώ το IS αποκτά και νέας σχεδίασης ζάντες, μαζί με 2 νέα χρώματα αμαξώματος.

Περνώντας στο εσωτερικό, εκεί η Lexus προσφέρει μια νέα, μεγαλύτερη οθόνη 10,3 ιντσών για το σύστημα πολυμέσων, μαζί με επανασχεδιασμένη στο κάτω τμήμα της κεντρική κονσόλα και νέο χειρισμό για το Remote Touch Interface πάνω στην κονσόλα.

Στο πεδίο των κινητήρων, η Lexus αφήνει αναλλοίωτη τη γκάμα με 2λιτρο μοτέρ turbo 245 ίππων για το IS 200t, αλλά και ειδικά για την Ευρώπη, το υβριδικό μοντέλο IS 300h με 223 ίππους συνδυαστικής ισχύος.

Δείτε το πρώτο επίσημο video του ανανεωμένου Lexus IS.


                 
TAG