Η Mercedes παρουσιάζει τη νέα μακρύτερη E-Class

Προσφέροντας έξτρα χώρο στο πίσω μέρος της, η νέα Mercedes E-Class με μακρύ μεταξόνιο παρουσιάστηκε στην Έκθεση του Πεκίνο.
Στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Πεκίνο που ξεκίνησε σήμερα, η Mercedes παρουσίασε τη νέα έκδοση της E-Class με μακρύ μεταξόνιο, η οποία προσφέρει ακόμη περισσότερη άνεση μόνο όμως για την αγορά της Κίνας.

Η αύξηση του μεταξονίου είναι της τάξεως των 140 χλστ.,
αυξάνοντας το μήκος του αυτοκινήτου πάνω από τα 5 μέτρα.
Η αύξηση του μεταξονίου κατά 140 χλστ. στη νέα μακρύτερη E-Class, έχει ως αποτέλεσμα το συνολικό της μήκος να φθάνει τα 5.063 χλστ., όντας μόλις 53 χλστ. πιο κοντή σε σχέση με τη μεγαλύτερη Mercedes S-Class.

Μάλιστα, η αύξηση αυτή του μεταξονίου έχει ωφελήσει την άνεση των πίσω επιβατών, οι οποίοι έχουν στη διάθεσή τους έξτρα 134 χλστ. για τα πόδια τους, διευκολύνοντας παράλληλα και την είσοδο-έξοδο.

Η νέα Mercedes E-Class με το μακρύ μεταξόνιο θα κατασκευάζεται στην Κίνα από τη θυγατρική της Daimler, Beijing Benz Automotive. Η διάθεσή της θα γίνει μόνο στην κινέζικη αγορά και ο ιδιοκτήτης της θα μπορεί να επιλέξει μεταξύ δύο διαφορετικών εκδόσεων, της σεντάν και της σπορ σεντάν, με την πρώτη να έχει το σήμα της Mercedes πάνω στο καπό και τη δεύτερη μέσα στην εμπρόσθια γρίλια.

Όπως και οι «απλές» εκδόσεις της νέας Mercedes E-Class, έτσι και αυτές με το μακρύ μεταξόνιο θα εφοδιαστούν με τα νεότερα συστήματα αυτόνομης οδήγησης της Daimler, αλλά και με την τελευταία λέξη των συστημάτων ασφαλείας της εταιρείας.
TAG