Νέα, super πολυτελής Bentley Mulsanne First Edition σε 50 μόλις μονάδες

Με μοναδικά στοιχεία πολυτέλειας στο εσωτερικό της, η Bentley παρουσιάζει τη νέα Mulsanne First Edition.
Η Bentley παρουσιάζει στο Σαλόνι Αυτοκίνητου του Πεκίνο τη νέα Mulsanne First Edition, η οποία θα κατασκευαστεί σε μικρό αριθμό αυτοκινήτων, προσφέροντας πολλά στοιχεία μοναδικής πολυτέλειας.

Η Mulsanne First Edition θα παραχθεί σε μόνο 50 μονάδες
και θα είναι διαθέσιμη και στην έκδοση με το μακρύ αμάξωμα.
Η νέα περιορισμένης παραγωγής έκδοση της πρόσφατα ανανεωμένης γενιάς της Mulsanne έρχεται με πολλά νέα στοιχεία μοναδικότητας στο εσωτερικό της, όπως π.χ. το πολυτελές κιτ περιποίησης στα πίσω ξύλινα τραπεζάκια που έχει δημιουργηθεί από την Asprey στο Λονδίνο και διαθέτει καθρέπτη, βούρτσα μαλλιών και χτένα.

Παράλληλα, υπάρχουν σε διάφορα σημεία του εσωτερικού τα λογότυπα «First Edition», ενώ στο αμάξωμα ξεχωρίζει η παρουσία του αντίστοιχου λογότυπου πάνω στο σήμα της Bentley στο καπό.

Άκρατη πολυτέλεια στο εσωτερικό, με ανακλινόμενα καθίσματα
ακριβά ξύλα, ψυγείο, μέχρι και ένα μοναδικό κιτ περιποίησης.
Η κατασκευή της νέας Mulsanne First Edition θα γίνει σε μόλις 50 μονάδες και θα περιλαμβάνει την «απλή» Mulsanne, την πιο ισχυρή Mulsanne Speed και την Mulsanne με το μακρύτερο μεταξόνιο.

Στην Έκθεση του Πεκίνο η Bentley παρουσιάζει τη μακρύτερη έκδοση της First Edition, η οποία εφοδιάζεται στο εσωτερικό της με νέα πολυτελή πίσω καθίσματα που ανακλίνονται και διαθέτουν εκτεινόμενα υποπόδια, καινούργιου τύπου πλαϊνές κουρτίνες, αλλά και νέες πίσω οθόνες-τάμπλετ για την ψυχαγωγία των επιβατών.

Πιο μοναδικό στοιχείο ωστόσο από όλα, είναι η παρουσία στο εσωτερικό επενδύσεων από μια εξαιρετικά σπάνια καρυδιά 350 ετών από τη Μεγάλη Βρετανία, με την Bentley να αποκτά το σπάνιο ξύλο σε μια δημοπρασία και να το προσφέρει αποκλειστικά και μόνο στη Mulsanne First Edition.
TAG