Το νέο Mitsubishi L200 Monster Concept δεν κολάει πουθενά!

Με «αγριεμένη» εμφάνιση και με αυξημένη απόσταση από το έδαφος, το νέο Mitsubishi L200 Monster είναι φτιαγμένο για τα δύσκολα.
Η Mitsubishi παρουσίασε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Πόζναν στην Πολωνία το νέο, extreme πρωτότυπο L200 Monster, που έχει εξελιχθεί σε συνεργασία με οδηγούς από το Dakar και προσφέρει άκρως επιθετική εμφάνιση με διευρυμένες εκτός δρόμου δυνατότητες.

Αν μη τι άλλο εντυπωσιακό το πρωτότυπο της Mitsubishi, το
οποίο έρχεται για να τονίσει τον off road χαρακτήρα του L200.
Το νέο L200 Monster δημιουργήθηκε σε συνεργασία της Mitsubishi με τους οδηγούς του Ράλι Dakar, Adam Malysz και Rafael Marton, και εκ πρώτοις όψεως ξεχωρίζει από την κίτρινη βαφή του αμαξώματός του.

Όμως, το L200 Monster έρχεται και με μια σειρά από άλλες βελτιώσεις που το καθιστούν σαφώς πιο έτοιμο να αντιμετωπίσει τις μεγαλύτερες προκλήσεις, αφού διαθέτει μεταξύ άλλων μαύρη εμπρόσθια μπάρα με ενσωματωμένο «εργάτη», νέα LED φώτα μπροστά και στην οροφή, σπόιλερ στο καπό, μαύρα περιμετρικά πλαστικά προστατευτικά, αλλά και έξτρα μπάρα στην καρότσα.

Το εσωτερικό δεν έχει αλλαγές σε σχέση με αυτό του L200 που
γνωρίζουμε, παραμένοντας σύγχρονο και ποιοτικό. 
Αλλαγμένοι είναι και οι τροχοί του L200 Monster, που φέρουν μαύρες ζάντες και μεγαλύτερα ελαστικά ειδικά για χρήση εκτός δρόμου, ενώ αυξημένη είναι και η απόσταση από το έδαφος κατά 40 χιλιοστά σε σχέση με το «απλό» διπλοκάμπινο Mitsubishi L200.

Στο εσωτερικό από την άλλη, δεν παρατηρούμε κάποια αλλαγή σε σχέση με το L200 που γνωρίζουμε. Ο κινητήρας του επίσης δεν ανακοινώνεται ότι έχει κάποια διαφοροποίηση και έτσι, κάτω από το καπό του L200 Monster συναντούμε τον 2,4 λίτρων turbodiesel της Mitsubishi στην κορυφαία του εκδοχή με 180 άλογα ισχύος και 430 Nm ροπής. Το μοτέρ αυτό συνδυάζεται αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο 5 σχέσεων.


TAG