Δείτε τη Mustang της Geiger με 820 άλογα και κόστος 110.000 ευρώ!

Η βελτιωμένη Mustang της Geiger εντυπωσιάζει με τη δύναμή της, αλλά και με την πάνω από διπλάσια αύξηση της τιμής της.
Μετά τη Ford Mustang των 785 ίππων της Hennessey, η γερμανική Geiger παρουσιάζει τη δική της βελτιωτική πρόταση για το αμερικάνικο muscle car, αυξάνοντας ακόμη περισσότερο τη δύναμή της στα 820 άλογα.

O 5λιτρος V8 κινητήρας της Mustang έχει φθάσει στην
εκπληκτική δύναμη των 820 ίππων, αντί 421 εργοστασιακών.
Οι βελτιώσεις στον 5λιτρο V8 κινητήρα της Mustang περιλαμβάνουν την προσθήκη ενός 2,9 λίτρων κομπρέσσορα, σπορ εξάτμισης, ενώ υπάρχουν σφυρήλατα πιστόνια, νέος στρόφαλος, μεγαλύτερη εισαγωγή και επαναπρογραμματισμένος εγκέφαλος.

Το αποτέλεσμα των παραπάνω βελτιώσεων μας δίνει μια τελική ισχύ 820 ίππων, έναντι των 421 εργοστασιακών ίππων της κορυφαίας Mustang. Αρκετή αύξηση έχουμε και στη ροπή (759 Nm, +229 Nm), ενώ στο πεδίο των επιδόσεων, η Geiger δεν έδωσε προς το παρόν τα νούμερα στη δημοσιότητα.

Βελτιώσεις έχουμε και στην εμφάνιση, την ανάρτηση, τα
φρένα, το τιμόνι, αλλά και τους τροχούς της Mustang.
Πέρα από τον κινητήρα, η Mustang της Geiger διαθέτει νέα σπορ ανάρτηση, το πακέτο GT Performance (πίσω διαφορικό Torsen, Brembo 6πίστονες δαγκάνες, διαφορετική τελική σχέση μετάδοσης), αλλά και αλλαγές στην εμφάνιση που περιλαμβάνουν ανθρακονημάτινο αεροδυναμικό body kit, μεγάλες ζάντες 20 ιντσών και σπορ ελαστικά της Michelin με διάσταση 255/35 εμπρός και 295/30 πίσω.

Ύστερα από όλα αυτά, η Geiger ανακοινώνει ότι η τελική τιμή για τη Mustang βρίσκεται στα 109.450 ευρώ, ένα ποσόν σημαντικά αυξημένο σε σχέση με τα 43.000 ευρώ που κοστίζει το μοντέλο της Ford στη Γερμανία. 
TAG