Η Renault αποκαλύπτει την πρώτη φωτογραφία του νέου μεσαίου της SUV

Η πρώτη φωτογραφία του νέου Renault Koleos δόθηκε στη δημοσιότητα, με το νέο μεσαίο SUV της εταιρείας να αποκτά μια σαφώς πιο επιβλητική εικόνα, με σχεδίαση που διατηρεί πολλά κοινά στοιχεία και με το νέο Megane.

Στην πρώτη φωτογραφία του νέου Koleos, διακρίνουμε τη χαρακτηριστική λωρίδα των LED φώτων ημέρας, η οποία κατεβαίνει χαμηλότερα στον εμπρόσθιο προφυλακτήρα, δείχνοντας σαν μια προέκταση των μακριών φωτιστικών σωμάτων.

Μεγάλων διαστάσεων είναι και η χρωμιωμένη γρίλια της μάσκας που έρχεται στο κέντρο της με το ευμέγεθες σήμα της Renault, ενώ στο πλάι διακρίνονται οι μικροί αεραγωγοί ακριβώς κάτω από τους καθρέπτες.

Εκτός της σχεδίασης, το νέο Renault Koleos θα βασιστεί πάνω στην πλατφόρμα του Nissan X-Trail, έχοντας δικίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις στη γκάμα. Οι κινητήρες του αναμένεται να είναι οι ίδιοι με του X-Trail, με πιο ενδιαφέρουσα επιλογή αυτή του 1,6 diesel με τους 130 ίππους.

Περισσότερα για το νέο Koleos θα γνωρίζουμε από την ερχόμενη Δευτέρα, όταν και το αυτοκίνητο κάνει το ντεμπούτο του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Πεκίνο. Στη συνέχεια, αναμένεται να το δούμε και στη γκάμα της εταιρείας στην Ευρώπη, πιθανότατα στις αρχές του 2017.
TAG