Η VW αναβαθμίζει το pick-up Amarok

Με ανανεωμένη εμφάνιση, αλλά κυρίως εντελώς αλλαγμένο εσωτερικό, αναμένουμε το VW Amarok μέχρι τα τέλη του έτους.
Η VW έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες-σκίτσα του ανανεωμένου Amarok, το οποίο αναμένουμε να λανσαριστεί επίσημα μέχρι τα τέλη της χρονιάς, με ελαφρώς διαφοροποιημένη εμφάνιση, αλλά εντελώς νέο εσωτερικό.

Το νέο pick-up της VW εκτός της αισθητικής του αναβάθμισης
αναμένεται να ανανεώσει και τους 2λιτρους diesel του.
Όπως φαίνεται από τις εικόνες αυτές, η ανανεωμένη γενιά του VW Amarok θα ξεχωρίσει με τους νέους προφυλακτήρες και ιδίως με τον μπροστινό, που διαθέτει μια σαφώς πιο σπορτίφ παρουσία, όπου διακρίνεται η μεγαλύτερη σε έκταση «ποδιά».

Αλλαγές παρατηρούμε και στα εμπρόσθια φωτιστικά, που ενισχύονται με LED λαμπτήρες ημέρας, ενώ καινούργια σχέδια έχουμε και στις ζάντες αλουμινίου.

Πλήρης αλλαγή για το εσωτερικό, που αποκτά μια πιο
επιβλητική και «επιβατική» σχεδίαση.
Σε ό,τι αφορά στο εσωτερικό του ανανεωμένου VW Amarok έχουμε πολύ μεγάλες αλλαγές που του χαρίζουν μια εντελώς νέα και σαφώς πιο επιβλητική εικόνα. Διακρίνουμε το εντελώς νέο ταμπλό με τη χρωμιωμένη λωρίδα στο μέσο του, αλλά και τη νέα, υψηλότερα τοποθετημένη οθόνη αφής στην κονσόλα.

Νέα σχεδίαση έχει και το τριάκτινο τιμόνι, ενώ όλοι οι αεραγωγοί έχουν γωνιώδες σχήμα, έναντι του στρογγυλού πριν. Αρκετοί διακόπτες είναι επίσης αλλαγμένοι ώστε να δίνουν την αίσθηση επιβατικού αυτοκινήτου και παράλληλα, τα υλικά κατασκευής αναμένονται ακόμη πιο ποιοτικά και με επίσης «επιβατική» καταγωγή.

Εκτός τώρα της σχεδίασης, προς το παρόν δεν γνωρίζουμε κάτι για τους κινητήρες του Amarok και εάν θα υπάρξουν αλλαγές στη γκάμα, η οποία αυτή τη στιγμή αποτελείται από τον 2λιτρο TDI πετρελαιοκινητήρα των 140 και 180 ίππων, ωστόσο σίγουρα αναμένουμε κάποια βελτίωση και σε αυτό το κομμάτι.

Περισσότερα θα γνωρίζουμε σε κάθε περίπτωση το αμέσως επόμενο διάστημα μέχρι την επίσημη πρώτη του.
TAG