Έρχεται η νέα super έκδοση της Mercedes-AMG GT με 600 άλογα και αγωνιστικό set-up!

Την πιο σκληροπυρηνική έκδοση της AMG GT ετοιμάζει η Mercedes, με αυξημένη δύναμη και ακόμη πιο σπορ οδικά χαρακτηριστικά.
Το μεγάλο αφεντικό της AMG, ο κ. Tobias Moers, επιβεβαίωσε ότι ετοιμάζεται μια νέα top έκδοση της κορυφαίας Mercedes-AMG GT για το ερχόμενο καλοκαίρι, με περισσότερη δύναμη και αγωνιστικά οδικά και οδηγικά χαρακτηριστικά.

Η νέα top έκδοση της AMG GT θα έχει 600 άλογα, αγωνιστικό
στήσιμο και πιο hardcore εξωτερική εμφάνιση.
Η νέα top Mercedes-AMG GT θα έχει ισχύ που θα αγγίζει τα 600 άλογα, αρκετά περισσότερα δηλαδή από τα 510 της σημερινής Mercedes-AMG GT S, που είναι και η πιο ισχυρή στη γκάμα.

Παράλληλα, η ανάρτησή της θα έχει διαφορετικό set-up, για χρήση ακόμη και σε πίστα, ενώ στην εξωτερική της εμφάνιση θα δεσπόζει μια μεγάλη αεροτομή. Ο κ. Moers υποσχέθηκε ότι στην πίστα, η νέα κορυφαία Mercedes-AMG GT θα είναι πιο γρήγορη από την προηγούμενη SLS Black Series των 622 ίππων.

Προχωρώντας παραπέρα, το αφεντικό της AMG αποκάλυψε επίσης ότι το επόμενο AMG μοντέλο που θα λάβει και αυτό μοτέρ 600 ίππων θα είναι η νέα Mercedes-AMG E 63, ενώ άφησε να εννοηθεί ότι και για την AMG-GT θα υπάρξει στο μέλλον και μια ακόμη πιο ισχυρή έκδοση, που θα την φέρει στα επίπεδα των κορυφαίων supercars της εποχής.
TAG