Και επίσημα επιστρέφει η Ferrari Dino!

Η Ferrari ετοιμάζει ένα πέμπτο μοντέλο για να εντάξει στη γκάμα της όπως σας είχαμε ξαναγράψει πριν λίγο καιρό και πλέον, σύμφωνα με επίσημες δηλώσεις του Προέδρου της Ferrari Άπω Ανατολής κ. Dieter Knechtel, επιβεβαιώθηκε η επικείμενη άφιξη της νέας Ferrari.

Η νέα Ferrari θα είναι ένα νέο GT μοντέλο, το οποίο θα έρθει για να τοποθετηθεί δίπλα από την California T. Σύμφωνα με τον κ. Knechtel, το νέο μοντέλο θα είναι πιο ακριβό από την California και έτσι, δεν θα πάρει το ρόλο του αρχικού και πιο προσιτού μοντέλου της γκάμας, όπως αρχικά γνωρίζαμε.

Όσο για το όνομά της, σύμφωνα με πληροφορίες από το εξωτερικό η νέα Ferrari θα επαναφέρει στη γκάμα μετά από δεκαετίας το όνομα «Dino», αν και πρέπει να περιμένουμε και για αυτό επίσημη επιβεβαίωση.

Στο μηχανικό και τεχνικό κομμάτι, το νέο μοντέλο της κορυφαίας ιταλικής μάρκας, θα έχει τον κινητήρα τοποθετημένο στο κέντρο και πιθανότατα θα βασιστεί σε μια νέα πλατφόρμα. Ο κινητήρας του αναμένεται να είναι ο νεότερος twin-turbo V6 που η Ferrari έχει προετοιμάσει για την Alfa Romeo και την κορυφαία Giulia QV.

Σε κάθε περίπτωση, όλα τα παραπάνω απαιτούν χρόνο για να επιβεβαιωθούν και εμείς, θα είμαστε εδώ για να σας μεταφέρουμε όλες τις εξελίξεις και πληροφορίες για τη νέα Ferrari.
TAG