Σε δύο χρόνια από σήμερα η νέα γενιά του Audi A1

Το 2018 θα έρθει το νέο Audi A1, μεγαλύτερο, αλλά με σχεδίαση που δεν θα διαφοροποιηθεί αισθητά από αυτή του τωρινού μοντέλου.
Παρότι το A1 έχει συμπληρώσει ήδη 6 χρόνια παρουσίας στη γκάμα της Audi, η γερμανική εταιρεία δεν βιάζεται να το αντικαταστήσει, αφού νέες πληροφορίες από το εξωτερικό κάνουν λόγο για άφιξη του αντικαταστάτη του το 2018.

Στο εσωτερικό, το πιο χαρακτηριστικό στοιχείο του επόμενου A1
θα είναι η υιοθέτηση του εντυπωσιακού Audi Virtual Cockpit.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το επόμενο Audi A1 θα αυξήσει το μήκος του κοντά στα 4 μέτρα, ώστε να προσφέρει περισσότερο χώρο για τους επιβάτες στο πίσω κάθισμα.

Παράλληλα, το νέο μικρό Audi θα διατηρήσει τις 3θυρες και 5θυρες (Sportback) εκδόσεις του, ενώ στα συνήθη πρότυπα της μάρκας, η σχεδίασή του δεν θα διαφοροποιηθεί αισθητά σε σχέση με αυτή του τωρινού A1.

Μπαίνοντας και πάλι στο εσωτερικό, το πιο χαρακτηριστικό νέο στοιχείο θα είναι η υιοθέτηση και από το μικρότερο Audi του εντυπωσιακού, πλήρως ψηφιακού πίνακα οργάνων Audi Virtual Cockpit με μέγεθος οθόνης 12,3 ιντσών, που έχουμε δει σε μοντέλα της εταιρείας όπως το TT ή το νέο A4.

Στους κινητήρες, δεν αποκλείεται η Audi να κάνει την έκπληξη και να μας φέρει το νέο A1 αποκλειστικά ηλεκτρικό, αν και πιο πιθανή είναι η παρουσία των νεότερων TSI και TDI μοτέρ, από 1,0 και 1,5 λτ. αντίστοιχα.
TAG