H Ford παρουσιάζει τα νέα, super συλλεκτικά Fiesta ST, Focus ST, Focus RS και Mustang 50th Anniversary

Γιορτάζοντας την τριπλή νίκη της στο Λε Μαν το 1966, η Ford δημιουργεί τις νέες 50th Anniversary εκδόσεις των σπορ μοντέλων της.
Θέλοντας να γιορτάσει τη φετινή συμπλήρωση των 50 ετών από την παρουσία τριών Ford GT40 στις τρεις πρώτες θέσεις του φημισμένου αγώνα των 24 ωρών του Λε Μαν το 1966, η Ford παρουσιάζει αποκλειστικά και μόνο στη Γαλλία, τις νέες 50th Anniversary εκδόσεις των πιο σπορ μοντέλων της.

Όλες οι εκδόσεις 50th Anniversary ξεχωρίζουν με το μαύρο
χρωματισμό του αμαξώματος και τις γκρι σπορ ρίγες.
Συνολικά, η Ford θα κατασκευάσει 50 μόνο αυτοκίνητα από κάθε ένα εκ των Fiesta ST 50th Anniversary, Focus ST 50th Anniversary, Focus RS 50th Anniversary και Mustang 50th Anniversary, που φέρουν μαύρο χρωματισμό με γκρι αγωνιστικές ρίγες, ακολουθώντας το χρωματισμό του Ford GT40 No.2 των B. McLaren και C. Amon που κέρδισε το Λε Μαν το 1966.

Κάθε μια νέα έκδοση 50th Anniversary διαθέτει και
ενισχυμένο εξοπλισμό άνεσης και αισθητικής.
Μεμονωμένα τώρα, κάθε μια εκ των νέων εκδόσεων των γρήγορων μοντέλων της Ford φέρει συγκεκριμένες εξοπλιστικές ενισχύσεις, με το Fiesta ST να διαθέτει το Performance Pack (ειδικής σχεδίασης ζάντες 17 ιντσών, κόκκινες δαγκάνες φρένων, φωτιζόμενα σπόιλερ), το Parking Pack, αυτόματους καθαριστήρες και φώτα, cruise control κ.λπ.

Στη Mustang 50th Anniversary προσφέρεται το Premium Pack με ζάντες 19 ιντσών, μαύρα δερμάτινα καθίσματα, σύστημα πολυμέσων με πλοήγηση και οθόνη 8 ιντσών κ.α. Το Focus ST 50th Anniversary έρχεται με το πακέτο Style με ζάντες 18 ιντσών, το City Pack, Xenon προβολείς και cruise control.

Τέλος, το Focus RS 50th Anniversary διαθέτει το Comfort Pack RS, το City Pack, το Premium Sound Sony Nav Pack, αλλά και δαγκάνες φρένων βαμμένες σε μπλε RS χρώμα. Σημειώστε ότι όποιος παραγγείλει ένα από τα αυτοκίνητα μέχρι τις 17 Ιουνίου, μπαίνει σε κλήρωση για μια VIP πρόσκληση στο φετινό αγώνα του Λε Μαν.
TAG