Η VW παρουσιάζει το πιο πολυτελές Touareg R Line Plus

Για αυτούς που αναζητούν περισσότερα στο πεδίο της πολυτέλειας, η VW λανσάρει το νέο Touareg R Line Plus.
Τονίζοντας τον πολυτελή χαρακτήρα του Touareg, η VW λανσάρει τη νέα κορυφαία επιλογή R Line Plus με αισθητικές αλλαγές και έξτρα εξοπλισμό, για το μεγαλύτερό της SUV μοντέλο.

Περισσότερη πολυτέλεια συναντούμε στο εσωτερικό, ενώ ο
εξοπλισμός έχει αναβαθμιστεί σε άνεση και συνδεσιμότητα.
Το νέο Touareg R Line Plus, βασίζεται πάνω στο πακέτο R-Line, στο οποίο προστίθενται ακόμη περισσότερα στοιχεία εξοπλισμού.

Αρχικά, στο αμάξωμα αντί των ζαντών αλουμινίου 20 ιντσών έχουμε νέας σχεδίασης ζάντες 21 ιντσών. Στάνταρ έρχεται επίσης το σύστημα Area View, το οποίο μέσω καμερών απεικονίζει στο εσωτερικό μια πανοραμική, 360 μοιρών εικόνα του αυτοκινήτου.

Εσωτερικά, η πολυτέλεια τονίζεται μέσω νέων δερμάτινων επενδύσεων, αλλά και εμπρόσθιων καθισμάτων που ρυθμίζονται σε 14 διαφορετικές θέσεις, ενώ υπάρχει ρύθμιση 4 θέσεων και για τα προσκέφαλα.

Αλλαγμένες είναι και οι επενδύσεις, με ειδικό φινίρισμα μαύρης λάκα πιάνου στην κεντρική κονσόλα, το ταμπλό και τους αεραγωγούς, ενώ υπάρχει επίσης θερμαινόμενο τιμόνι, ηλεκτρική πόρτα πορτ-μπαγκάζ και πανοραμική οροφή.

Να τονίσουμε τέλος ότι το νέο VW Touareg R Line Plus μπορεί να συνδυαστεί είτε με τον 3λιτρο V6 TDI των 204 ίππων, είτε με την ισχυρότερη έκδοση του ίδιου κινητήρα με 262 άλογα.
TAG