Στην παραγωγή το πολυτελές Nissan Qashqai Premium

Τον πολυτελή χαρακτήρα του Qashqai θα τονίσει η νέα έκδοση Premium που θα λανσάρει η Nissan.
Θέλοντας να τονίσει τον πολυτελή χαρακτήρα του Qashqai, η Nissan θα βάλει στην παραγωγή το νέο Qashqai Premium που μας έδειξε τον Μάρτιο στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, ως την top έκδοση του πετυχημένου crossover.

Το νέο Qashqai Premium θα χαρακτηριστεί από την τονισμένη
του σχεδίαση, που θα φωνάζει για τη διαφορετικότητά του.
Το νέο Nissan Qashqai Premium θα λανσαριστεί μέσα στην επόμενη διετία, προσφέροντας μια πιο πολυτελή επιλογή στους αγοραστές του ιαπωνικού μοντέλου.

Εσωτερικά, το Nissan Qashqai Premium θα έχει πιο πολυτελή
υλικά, με ανοιχτόχρωμα δέρματα για το σαλόνι.
Το αυτοκίνητο παραγωγής θα βασιστεί πάνω στο πρωτότυπο, το οποίο αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε φάση των απαραίτητων αλλαγών που απαιτούνται για το πέρασμα στην παραγωγή, όπως π.χ. την αντικατάσταση των φτιαγμένων από ανθρακονήματα περιμετρικών σπόιλέρ του, με υλικά που θα δείχνουν μεν πολυτελή, αλλά θα είναι ευκολότερα -και φθηνότερα- να μπουν στην παραγωγή.

Πάντως, τα περισσότερα από τα στοιχεία του πρωτότυπου, όπως η αλλαγμένη γρίλια της μάσκας, τα φωτιστικά σώματα εμπρός-πίσω και οι τονισμένοι θόλοι των τροχών, αναμένεται να διατηρηθούν και στο μοντέλο παραγωγής.

Στο εσωτερικό αντίστοιχα, τα λευκό δέρμα Nappa αναμένεται να αντικατασταθεί με ένα ελαφρώς πιο σκούρο αλλά και πάλι ανοιχτόχρωμο δέρμα, που θα συνδυαστεί με μαύρο ταμπλό και μαύρες επενδύσεις στο κάτω τμήμα των θυρών.

Από πλευράς κινητήρων, αναμένεται το νέο Nissan Qashqai Premium να λάβει τα ισχυρότερα μοτέρ της γκάμας, όπως τον 1,6 DIG-T βενζινοκινητήρα των 163 ίππων ή τον 1,6 diesel με τους 130 ίππους.

Πηγή: Autocar
TAG