Η Pagani δημιουργεί τη μια και μοναδική Huayra Pearl (+video)

Με νέα αεροδυναμικά στοιχεία και χρωματισμούς, η Pagani Huayra Pearl είναι μια και μοναδική έκδοση του ιταλικού supercar.
Μια μοναδική Pagani Huayra κατασκεύασε η γνωστή ιταλική εταιρεία κατασκευής εξωτικών αυτοκινήτων, με τη νέα Huayra Pearl να δημιουργείται ύστερα από απαίτηση ενός πελάτη και να ξεχωρίζει για τις αισθητικές και αεροδυναμικές της βελτιώσεις.

Στο αμάξωμα της Huayra Pearl συναντούμε νέο εμπρόσθιο
σπόιλερ, εισαγωγή οροφής και νέες διπλές πίσω αεροτομές.
H Pagani Huayra έτσι κι αλλιώς είναι ένα από τα πιο σπάνια supercars της εποχής, αφού η παραγωγή της έχει οριστεί μόνο στα 100 κομμάτια, όμως αυτή η Huayra Pearl, που δημιουργήθηκε για έναν πελάτη της βρετανικής Refined Marques, είναι ακόμη πιο μοναδική, αφού περιλαμβάνει στοιχεία που δεν έχουμε δει σε άλλη Huayra.

Εσωτερικά, η Pagani Huayra Pearl ξεχωρίζει
με τα λευκά δέρματα και τις μπλε λεπτομέρειες.
Το αυτοκίνητο, ξεχωρίζει αρχικά από το πλήρως ανθρακονημάτινο αμάξωμά του που συνδυάζει το μπλε με το μαύρο, ενώ διαθέτει επιπλέον ένα επανασχεδιασμένο εμπρόσθιο σπόιλερ, νέες διπλές αεροτομές και λευκό δερμάτινο εσωτερικό. Στη μοναδικότητά του εντάσσεται και η ύπαρξη μιας νέας εισαγωγής στην οροφή, που στέλνει έξτρα αέρα στον κινητήρα.

Στο μηχανικό κομμάτι, η Pagani δεν ανακοινώνει εάν υπάρχουν κάποιες επεμβάσεις στον V12 κινητήρα της Mercedes-AMG που διαθέτει η Huayra Pearl, αν και η εισαγωγή στην οροφή θα μπορούσε να βοηθήσει τον κινητήρα ώστε να προσφέρει επιπλέον δύναμη από τα 720 άλογα που παράγει.

Σε κάθε περίπτωση βέβαια, οι άνθρωποι της Pagani τονίζουν ότι η μια και μοναδική Huayra Pearl απαίτησε εξέλιξη σχεδόν 1 χρόνου, κυρίως για να δοκιμαστούν τα έξτρα αεροδυναμικά της βοηθήματα σε πίστα και δρόμο, με στόχο την περαιτέρω βελτίωση των οδικών και οδηγικών της χαρακτηριστικών.

Απολαύστε το επίσημο video της νέας Pagani Huayra Pearl


                       
TAG