Έρχεται νέο pick-up από την Peugeot-Citroen βασισμένο πάνω στο Toyota Hilux!

Το νέο Toyota Hilux θα αποτελέσει τη βάση πάνω στην οποία θα χτιστεί το νέο pick-up της PSA Peugeot-Citroen.
Χτισμένο πάνω στο Toyota Hilux θα είναι το νέο pick-up που ετοιμάζει η PSA Peugeot-Citroen, ως μέρος του νεότερου σχεδίου ανάπτυξης «Push to Pass» του γαλλικού Ομίλου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από ιστοσελίδες του εξωτερικού, άνθρωπος της PSA επιβεβαίωσε ότι το νέο pick-up που ετοιμάζει η εταιρεία θα βασιστεί πάνω στο δημοφιλές Toyota Hilux, με στόχο πάντα βέβαια τη μείωση του κόστους παραγωγής του.

Άλλωστε, η PSA και η Toyota έχουν μια μακρά ιστορίας συνεργασίας τόσο σε επιβατικά μοντέλα (Toyota Aygo-Citroen C1/Peugeot 108), όσο και σε ελαφρά επαγγελματικά (Toyota Proace-Citroen Spacetourer/Peugeot Traveller κ.λπ.), με το νέο pick-up να διευρύνει περαιτέρω αυτή τη σχέση.

Προς το παρόν, δεν έχει αποσαφηνιστεί με πιο λογότυπο (Citroen ή Peugeot) θα δούμε το νέο μοντέλο, αν και δεν αποκλείεται να το δούμε και από τις δύο μάρκες. Επίσης, δεν έχει γίνει γνωστή και η ημερομηνία λανσαρίσματός του, παρότι δεν αναμένουμε το νέο pick-up να αργήσει, μιας και το Hilux ουσιαστικά αυτή τη στιγμή είναι έτοιμο ως βάση.

Εμείς, θα παρακολουθούμε από κοντά το θέμα και όποια νέα πληροφορία υπάρξει θα είμαστε εδώ για να σας τη μεταφέρουμε.
TAG