Η Ferrari ετοιμάζει τη νέα LaFerrari Spider

Σε περιορισμένη παραγωγή η Ferrari θα κατασκευάσει σύντομα την κάμπριο έκδοση της κορυφαίας LaFerrari.
Επιβεβαιώθηκε από τα πλέον αρμόδια χείλη, αυτά του Sergio Marchionne, του Προέδρου της Fiat-Chrysler και σύντομα Προέδρου και της Ferrari, η επικείμενη άφιξη της Spider έκδοσης της μοναδικής Ferrari LaFerrari.

Η νέα LaFerrari Spider θα βασιστεί πάνω στην κουπέ, έχοντας
το ίδιο υβριδικό σύστημα κίνησης των 963 ονομαστικών ίππων.
Όπως δήλωσε ο Marchionne σε συνέντευξή του στο αμερικάνικο περιοδικό Automobile, η νέα LaFerrari Spider έρχεται πολύ σύντομα στη γκάμα, με τη Ferrari να το έχει ήδη επικοινωνήσει σε πιθανούς αγοραστές του νέου «ανοικτού» supercar.

Σε ό,τι αφορά τώρα στο χρόνο άφιξής της, η νέα LaFerrari Spider πρέπει να αναμένεται τον Ιούνιο.

Η παραγωγή της θα είναι εξαιρετικά περιορισμένη (150 με 200 μονάδες) και για την κίνησή της θα δούμε το ίδιο υβριδικό σύστημα κίνησης με αυτό της «κλειστής» LaFerrari, που περιλαμβάνει έναν V12 βενζινοκινητήρα 6,3 λίτρων και έναν ηλεκτροκινητήρα συνολικής απόδοσης 963 ίππων.

Νέα πάντως, μας είχε ο Marchionne και για τη νέα Dino, για την οποία τόνισε χαρακτηριστικά ότι δεν η Ferrari δεν έχει βρει ακόμη απαντήσεις σε ερωτήματα όπως, που πρέπει να τοποθετηθεί το νέο μοντέλο, πόσο θα κοστίζει, αλλά και ποια θα είναι η σχέση του με την επόμενη Ferrari 488. Σε κάθε περίπτωση, φαίνεται αυτή τη στιγμή ότι η Dino υπάρχει στις σκέψεις της εταιρείας, χωρίς κάτι πιο σαφές.

Πηγή: Automobile Magazine
TAG